Noul videoclip Beyonce – 7/11 zguduie Web-ul

Noul videoclip Beyonce - 7/11 zguduie Web-ul

Social media este tot un buzz cu cel mai recent video de la Regina B – Beyonce.
E un mic dans stupid numit “7/11″.

Este Bey și unele “prietene”, în mai ales în lenjerie lor – vamping pentru aparatul de fotografiat.
E o afacere cu buget redus, dar încă marcat mare cu fanii ei. Videoclipul chinuit rapid sute de mii de opinii pe YouTube și a fost trend pe Twitter si Facebook. Chiar confort lant de magazine 7-Eleven cuviință să profite de Buzz.

Deci, ce ocazie? Beyonce are un nou album care vine pe luni, oferindu-video toate week-end pentru a genera interes și, probabil, vânzările.

Nu e adevărat măcar un nou album. Este o ediție de platină de 2013 de “Beyonce”, care include cateva piese suplimentare și o etichetă de preț mai mare.

Beyonce este bun la greblat în numerar.
Superstar cantareata a depasit lista Forbes a femeilor de top-câștigului salarial în muzică pentru a doua într-un rând.
În lista lansat la inceputul acestei luni, Beyonce a câștigat o suma estimata la 115 milioane dolari pentru 2014, mai mult decât dublu 2013 53 milioane dolari, care au depasit lista de anul trecut.

“Beyonce a jucat 95 de spectacole în perioada noastră de notare, aducând o medie 2.4 milioane dolari pe oraș”, scrie Forbes. “Ea a adăugat oferte de avizare de la place de H & M și Pepsi – plus albumul ei surpriză auto-intitulat, care a lovit iTunes în decembrie 2013 și a devenit rapid unul dintre vanzatori exercițiului de top -. Să pună venit ei în teritoriu nouă figură”
Taylor Swift a intrat în al doilea, cu 64 milioane dolari în câștiguri. Pink clasat pe locul 3, cu 52 milioane dolari, urmată de Rihanna, cu 48 milioane dolari și Katy Perry, cu 40 milioane dolari.

Forbes bazează pe lista de calcularea venitului din înregistrare și marfa de vânzări, turism, avize, publicarea și alte asociații în, fără a se deduce pentru comisioanele de administrare și / sau de avocat.
E bine să fii regina B.

Video

Read Next

Desuuri ca-n povesti

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *