Moda: întotdeauna… la modă

A vorbi despre modă este un lucru pe care foarte mulți îl adoră. Nu mai este vorba doar despre femei, care strecoară moda în toate discuțiile pe care le poartă, ci și despre bărbați. Creatori de modă, critici de modă, prezentatori de modă… toți sunt subiecte de discuții, toți sunt pe buzele tuturor, toți sunt… la modă.

Cine vrea să fie la modă are parte de ajutor din foarte multe părți. Televiziunile difuzează emisiuni cu și despre modă, există chiar și programe TV special dedicate acestui subiect, revistele de modă se găsesc la orice chioșc de ziare sau în orice supermarket iar internetul este plin de site-uri, bloguri, filmulețe care tratează moda, în toate formele ei.

Bloguri de modă

Mai nou, cele mai des întâlnite sunt blogurile de modă. Vorbim aici despre oameni pricepuți la modă, care oferă sfaturi utile despre ce să porți, despre ce să nu porți, despre culori, modele, dimensiuni, materiale, texturi potrivite și nepotrivite. Vedetele de televiziune, creatori de modă sau simpli pricepuți în ale modei oferă, pe blogul  personal, sfaturi utile pentru oricine dorește să fie în ton cu tendințele.

Aspectele pozitive ale acestor bloguri sunt o mulțime. Acolo oamenii pot primii sfaturi, pot găsi informații utile despre ceea ce îi interesează în ceea ce privește moda. Mai mult decât atât, blogurile încurajează și interacțiunea, în sensul că oamenii pot pune întrebări, pot cere sfaturi sau își pot da cu părerea.

O vedetă din România care cochetează de multă vreme cu blogăritul este Andreea Raicu. Blogul personal a devenit un site pe care Andreea postează articole interesante pe diverse teme. Moda este unul dintre subiectele preferate ale vedetei, cunoscută pentru priceperea și pasiunea pentru acest domeniu. De-a lungul timpului, Andreea Raicu a prezentat diverse emisiuni despre modă, ultima fiind difuzată pe Prima Tv, ”Regina cumpărăturilor”.

În unul dintre articolele de pe site-ul ei, Andreea Raicu oferă cititorilor o listă cu topul celor mai interesante bloguri de modă, bloguri pe care orice iubitor de modă trebuie să le aibă salvate în calculator pentru a putea fi accesate oricând. Citește aici care sunt acestea și care sunt ideile creative ale Andreei Raicu pentru un blog de modă reușit.

În cazul în care ești mai ieșit din tipare, poți urmări sfaturile oferite de extravaganta Iulia Albu. Aceasta apare frecvent la emisiunea WowBizz, de pe Kanal D pentru a comenta vestimentația vedetelor din România. Urmărește aici momentul în care Iulia Albu a comentat aparițiile de pe covorul roșu la „Globul de aur”.

De asemenea, pe Youtube există foarte multe filmulețe făcute de fete care oferă sfaturi de modă. Nu întotdeauna sunt cele mai corecte, cele mai demne de urmat, însă ele există și pot fi utile celor care sunt interesați de acest subiect.

Creează-ți ținute de pe cele mai bune magazine online

Desired.ro, magazin online pentru toate gusturile

Magazinele online sunt ”a must” în ultima vreme. Acestea te ajută să găsești produsele de care ai nevoie, în scurt timp. Mai mult decât atât, dacă ești nehotărât și nu știi ce ținută să îți creezi pentru un anumit eveniment, poți face acest lucru căutând fiecare articol de îmbrăcăminte din magazinul online preferat.

Eu am făcut acest exercițiu cu ajutorul magazinului online Desired.ro. Conceptul desired.ro este de mall online, în care poți cumpăra îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru orice vârstă și pentru orice preferință. Eu am ales ca eveniment o petrecere într-un loc select. Pe desired.ro am găsit rochii elegante, papuci superbi, accesorii cu care să asortez ținuta, toate produsele de care aveam nevoie.

Rochia neagră este întotdeauna la modă așa că am ales-o cu ușurință. Modelul este unul finuț, dantela fiind elementul care îi dă o notă de seriozitate și eleganță. Punctul forte al rochiei este spatele gol, făcând modelul foarte sexy. Pata de culoare sunt pantofii cu tocuri înalte, la fel de eleganți prin auriul lor. Am accesorizat ținuta prin cele patru brățări negre și aurii, potrivite atât cu rochia cât și cu pantofii.

Iată rezultatul ținutei create de mine:

Ținută de seară creată de pe desired.ro

Pentru ca și partenerul tău să fie la fel de bine îmbrăcat, urmărește următorul link pentru a alege o ținută potrivită și pentru el.

Read Next

Desuuri ca-n povesti

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *