Mircea Dinescu s-a izbit cu maşina de un copac, despre accidentul rutier: Am păcălit încă o dată moartea

Poetul Mircea Dinescu a fost rănit uşor într-un accident de circulaţie petrecut miercuri la prânz, în localitatea Drăghiceni, judeţul Olt, în timp ce se îndrepta către Bucureşti dinspre Cetate, maşina pe care o conducea fiind complet distrusă.

Dinescu a declarat pentru MEDIAFAX că maşina sa, un SUV BMW, avea nişte probleme tehnice, iar el intenţiona să o repare odată ajuns la Bucureşti.

“Aveam vreo două becuri aprinse în bord, semn că erau ceva probleme. Nu le-am neglijat, aveam de gând să rezolv totul la Bucureşti, însă nu am mai reuşit să ajung”, a declarat Dinescu, miercuri la prânz, pentru MEDIAFAX.

Poetul a povestit că la un moment dat, pe drum, în timp ce avea puţin peste 100 de kilometri la oră, una dintre roţi i s-a blocat, maşina ieşind de pe şosea şi izbindu-se de un copac.

“Din fericire nu era aglomerat, iar din sensul opus nu venea nimeni. M-am izbit de un pom de pe marginea drumului, iar maşina a fost complet distrusă. Eu am scăpat doar cu câteva julituri, deci nu s-a întâmplat, slavă Domnului, nimic grav”, a declarat Dinescu.

El a mai spus că a fost testat de poliţişti pentru alcoolemie, rezultatele indicând că nu a băut absolut nimic, la momentul transmiterii acestei ştiri el declarând că se află “într-un cabinet medical pentru a-i fi îngrijite rănile minore”.

“Am scăpat doar cu câteva julituri, deci pot spune că am mai fentat o dată moartea. Duşmanii mei să mai aştepte”, a declarat Dinescu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Ot, comisar Claudia Radu, Mircea Dinescu conducea un autoturism BMW pe DN 6 Caracal-Craiova, iar la un moment dat maşina a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un pom de pe marginea şoselei.

“Şoferul a suferit traumatisme uşoare şi a fost transportat la Spitalul din Caracal”, a declarat Claudia Radu.

În prezent Poliţia Rutieră cercetează împrejurările în care să-a produs accidentul.

Mircea Dinescu

Mircea Dinescu s-a izbit cu maşina de un copac, despre accidentul rutier: Am păcălit încă o dată moartea

“Am avut un accident de maşină. Probabil că s-a întâmplat ceva la o roată şi am derapat. Maşina este făcută zob. Am păcălit încă o dată moartea. Am o tăietură la picior care a fost cusută. Eu sunt bine, maşina este moartă definitiv. Drumul era bun. Aveam o problemă la maşină, dar credeam că ajung la Bucureşti şi o repar. Aveam viteză, vreo 110-120 km/h. Am rupt un copac… Am suflat în alcoolmetru şi a ieşit 0″, explică, la Realitatea TV, Dinescu.

În prezent, acesta se află internat la spitalul din Caracal, unde îi sunt acordate îngrijiri medicale.

Read Next

Desuuri ca-n povesti

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *