Mihai Fifor: „Nu vom accepta ca Pro Romania sa mearga la guvernare alaturi de PSD”

Luni seara, Mihai Fifor a declarat faptul ca PSD a decis sa ramana la guvernare. Acesta are in plan negocierea cu parlamentarii din toate partidele.

„Asa cum altii au negociat sa ia de la noi, asa si noi negociem fara probleme. E vorba de parlamentari din toate formatiunile politice. Dupa coalitia de astazi nu mai sunt atat de convins ca am reusit sa inteleg resorturile intime ale iesirii ALDE de la guvernare. E decizia dansilor, asa au ales. I-am spus astazi lui Tariceanu ca nu vom accepta ca Pro Romania sa mearga la guvernare alaturi de PSD. E un vot al colegilor in PSD si prin urmare vom continua. Daca domniile lor au decis sa faca alianta cu Pro Romania, daca au ales sa il retraga pe Tariceanu si sa il sustina pe Mircea Diaconu, toate acestea sunt hotarari cu care astazi au venit deja. Sa nu incercam sa ne mintim unii pe altii ca astazi s-a luat decizia, nici pomeneala”, a declarat vicepremierul Mihai Fifor.

Read Previous

Cristian Tudor Popescu: „Pe Calin Popescu Tariceanu nu-l intereseaza in mod deosebit prezidentialele, din punctul lui de vedere, stie ca nu are sanse sa castige”

Read Next

Klaus Iohannis: „Romania a fost boicotata de declaratii politice iresponsabile ale unor inalti demnitari romani”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *