Ludovic Orban: „Ii somam sa se abtina de la practicile cu care ne-au obisnuit”

Ludoviv Orban, presedintele PNL, a mentionat faptul ca se estimeaza un vot favorabil de 247 pentru motiunea de cenzura.

„Avertizez public președintele PSD și negociatorii PSD, că orice promisiune făcută, în bani sau în funcții, către parlamentari pentru a le schimba opțiunea politică, reprezintă o infracțiune. Ca atare, îi somăm să se abțină de la practicile cu care ne-au obișnuit.

Noi vom continua discuțiile, vom continua negocierile și vom încerca să convingem, în continuare, parlamentari care nu au semnat moțiunea de cenzură, să fie alături de acest demers salutar pentru România, pentru că, după părerea mea, orice parlamentar care va vota această moțiune de cenzură va fi un parlamentar care va fi apreciat de opinia publică. La ora actuală, peste 80% din populația României își dorește căderea acestui Guvern și își dorește ca guvernarea PSD să înceteze.

În ceea ce privește dispozitivul nostru de voturi, până în prezent nu există semnale privind neparticiparea la vot din partea niciunuia dintre semnatari. Există numai dubii care sunt legate de motive medicale în privința unui sigur parlamentar, dar sper să rezolvăm această problemă”, a mentionat Ludovic Orban.

Read Previous

Florin Citu: „Este clar o mita, pe care Guvernul Viorica Dancila o promite”

Read Next

A fost promulgata legea privind infiintarea Muzeului Holocaustului

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *