Lista câştigătorilor MTV Movie Awards 2011

Al treilea lungmetraj al francizei “Twilight”, “Saga Amurg: Eclipsa”, a fost marele câştigător al galei MTV Movie Awards, care a avut loc duminică seară, la Los Angeles, fiind recompensat cu cinci trofee, inclusiv mult râvnitul premiu pentru cel mai bun film al anului, informează Reuters.

robert-pattison-kristen-stewart-taylor-lautner-mtv

robert-pattison-kristen-stewart-taylor-lautner-mtv

Pentru al treilea an consecutiv, un lungmetraj din franciza “Twilight” a fost desemnat filmul anului. Primele două lungmetraje din această serie au fost recompensate fiecare cu câte cinci trofee MTV Movie, ambele impunându-se inclusiv la categoria “cel mai bun film al anului”.

“Saga Amurg: Eclipsa”, care a fost nominalizat la opt categorii de premii, a încheiat seara de duminică cu cinci MTV Movie Awards. La fel ca în 2010, Robert Pattinson şi Kristen Stewart s-au impus la categoriile “cel mai bun actor”, respectiv “cea mai bună actriţă”.

Cei doi actori, despre care presa internaţională a afirmat în mai multe ocazii că ar forma un cuplu şi în viaţa reală, au împărţit şi premiul pentru cel mai bun sărut. Robert Pattinson a celebrat acest trofeu într-un mod inedit – a fugit în public şi l-a sărutat pe colegul său din distribuţie Taylor Lautner.

Robert Pattinson a triumfat şi la categoria “cea mai bună scenă de luptă”, împărţind acest trofeu cu Bryce Dallas Howard şi Xavier Samuel.

Cu astfel de categorii de premii, nimeni nu s-a aflat în pericol să confunde gala MTV Movie Awards cu mult mai sobra gală a premiilor Oscar. Producătorii galei MTV Movie Awards doresc să promoveze în cadrul acestui eveniment filmele despre care se vorbeşte cel mai mult în cadrul segmentului de public tânăr.

Într-adevăr, în timpul celei de-a 20-a ediţii a galei MTV Movie Awards, spectatorii au avut posibilitatea de a urmări câteva secvenţe din cel de-al patrulea film din franciza “Twilight”, intitulat “Saga Amurg: Zori de Zi – Partea I/ The Twilight Saga: Breaking Dawn, Part 1″, care va avea premiera pe 18 noiembrie. Publicul a putut să vadă, tot în regim de exclusivitate, imagini din alte două filme mult aşteptate – thrillerul supranatural “Super 8″, ce va avea premiera vineri, şi “Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea 2/ Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2″, care va avea premiera pe 15 iulie.

Premiile MTV Movie includ şi câteva categorii mai puţin obişnuite. Astfel,

la categoria “cel mai bun moment uluitor”, în acest an s-a impus Justin Bieber, pentru filmul 3D “Never Say Never”, realizat sub forma unui documentar care prezintă unul dintre concertele susţinute de tânărul cântăreţ canadian. Bieber, un veritabil “idol” pentru adolescenţii nord-americani, a izbutit astfel să învingă scene considerate de publicul matur a fi mult mai interesante, extrase din filmele “Black Swan” şi “127 Hours”.

La categoria “cea mai bună replică dintr-un film” s-a impus “I want to get chocolate wasted” (Vreau să mă îmbăt cu ciocolată), pronunţată de tânăra Alexys Nycole Sanchez în comedia “Grown Ups”.

Actriţa americană Reese Witherspoon a primit un premiu special – Generation Award – din partea organizatorilor galei MTV Movie.

Câştigătorii premiilor MTV Movie sunt stabiliţi în urma voturilor exprimate online de către fani.

Cea de-a 20-a gală MTV Movie Awards a avut loc la Gibson Amphitheatre din Los Angeles şi a fost prezentată de starul emisiunii “Saturday Night Live” actorul de comedie Jason Sudeikis.

Read Next

Desuuri ca-n povesti

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *