Lepa Brena se întoarce în Timişoara după 28 de ani

28 de ani au fost necesari pentru ca marea cântăreaţă din Serbia, Lepa Brena, să se întoarcă la Timişoara pentru a concerta. Chiar dacă a trecut atât de mult timp, artista promite un super-spectacol în vestul României.

Concertul va avea loc pe stadionul Dan Păltinişanu din Timişoara, în 15 iunie. Începând cu ora 20:00 Lepa Brena va cânta hituri noi şi vechi.

În acelaşi loc, acum 28 de ani, Lepa Brena a susţinut un concert. Este vorba despre anul 1984, când a avut loc singurul concert din perioada comunistă la care a participat un artist străin. Vedeta a fost atunci aplaudată de peste 40.000 de spectatori.

Lepa Brena se întoarce la Timişoara după 28 de ani

Lepa Brena se întoarce la Timişoara după 28 de ani

Achiziţionarea biletelor

Biletele pentru evenimentul din 15 iunie sunt disponibile la preţuri diferite, în funcţie de categorie:

  • categoria I: 150 de lei;
  • categoria a II-a: 100 de lei;
  • categoria a III-a: 80 de lei.

Achiziţionarea biletelor se poate face la Sala Capitol şi Teatrul Naţional din Timişoara şi online, pe www.vreaubilet.ro sau www.eventim.ro.

Lepa Berna, diva din Balcani

Lepa Brena este cea mai bine vândută solistă din istoria Blacanilor, cuantumul vânzărilor depăşind 30 de miloane de discuri în întreaga lume. Împreună cu orchestra sa, a fost printre primii artişti care a combinat muzica populară iugoslavă tradiţională cu cea modernă, pop.

15 iunie 2012: concert Lepa Brena în Timişoara

15 iunie 2012: concert Lepa Brena în Timişoara

Colaborarea cu trupa Slatki greh (“Dulcele pacăt”) a început în anul 1982 şi a avut un mare succes. Primul album s-a vândut foarte bine, piesele “Čačak, Čačak,” si “Ljubi me, Omere” devenind hituri.

În anul 1984 Lepa Brena se întoarce cu un nou album “Bato, Bato”. Noua imagine, mai sexy, a interpretei, alături de un stil de muzică mai “rafinat” o aduc pe culmi înalte ale succesului.

La sfârşitul anului 1986, Lepa Brena a devenit cea mai cunoscută persoană din Iugoslavia, devenind un adevărat sex simbol. În 1987 a continuat să domine cultura pop lansând filmul “Hajde da se volimo” (“Let’s Love Each Other”), unde se găsesc piese de pe albumul cu acelaşi nume. Stilul său muzical cunoaşte o importantă întorsătură, influenţele tradiţionale regăsindu-se tot mai rar în melodiile sale.

Video: Lepa Brena – Čačak (Second Version 2004)

Read Previous

StudentFest | ediția a XXII-a | 11-20 aprilie 2013, Timișoara

Read Next

Îţi place karaoke? Vino la Timişoara!