Lazy Town Orășul Leneș vine la Arad în 30 octombrie la Armonia Center

Lazy Town Orășul Leneș vine la Arad în 30 octombrie la Armonia Center Arad

Lazy Town Orășul Leneș vine la Arad în 30 octombrie la Armonia Center Arad

Când vine Lazy Town Orășul Leneș, faimosul serial de desene animate de la TV, la Arad? În 30 octombrie, începând cu ora 17.00,  la Armonia Center Arad, în zona restaurantelor centrului comercial.

Copiii se pot bucura, în duminica dinainte de Halloween, de un eveniment în premieră! Orășelul Leneș – Lazy Town vine în Arad pentru un spectacol deosebit. Celebrele personaje din desenele animate vor fi prezente la Armonia Center, centrul familiei în după-amiaza de duminică 30 octombrie, începând cu ora 17.00, în zona restaurantelor centrului comercial.

Orășelul Leneș – LazyTown este un serial pentru copii din Islanda. Acesta îi are ca personaje centrale pe Ștephanie, Sportacus și Robbie Rotten. Orășelul Leneș este o combinație de acțiune live, marionete și desene animate generate de computer, cu o poveste plină de energie. Serialul promovează un stil de viață sănătos printr-un mix distractiv de muzică, comedie și o poveste extrem de bine spusă, plasată într-o lume colorată, dinamică și cu susul în jos!

În România, Orășelul Leneș și-a făcut debutul pe data de 19 mai 2008, pe Jetix. Serialul a fost difuzat apoi o perioadă, în fiecare dimineață, pe Disney Channel.

Sportacus si Stephanie au pregătit, la Arad, un spectacol plin de energie în care copiii prezenți vor fi implicați și în care vor învăța cum sa ducă un mod de viață sănătos consumând numai alimente proaspete, făcând mișcare și distrându-se în același timp. Orășelul Leneș a fost vândut în România pe DVD împreuna cu Gazeta Sporturilor și a ajuns în casele a mii de familii.

Intrarea este gratuită pentru toți copiii și bineînțeles că aceștia vor găsi în centrul comercial, odată cu spectacolul multe surprize pregătite de organizatori cum ar fi baloane, cadouri, autocolante și multe altele.

30 octombrie, începând cu ora 17.00, la Armonia Center Arad, în zona restaurantelor centrului comercial.

30 octombrie, începând cu ora 17.00, la Armonia Center Arad, în zona restaurantelor centrului comercial.

Read Next

Desuuri ca-n povesti

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *