Browse By

Laura Cosoi transformă în realitate orice „Vis de femeie”

Începând cu 14 iunie, Laura Cosoi va fi prezentatoarea unei emisiuni dedicate visurilor de femeie, la ProTV. Emisiunea „Vis de femeie” va fi difuzată din acea dată în fiecare joi la ora 00:00.

Laura Cosoi, o feministă convinsă, va face tot posibilul ca în emisiunea pe care o va prezenta visurile oricărei femei să devină realitate. Concret, 12 femei îşi vor exprima un vis pe care doresc să îl transforme în realitate iar Laura le va ajuta în acest sens.

Laura Cosoi va prezenta emisiunea "Vis de femeie"

Laura Cosoi va prezenta emisiunea "Vis de femeie"

Potrivit Mediafax, femeile îşi pot exprima orice dorinţă, fie că e vorba de o plimbare cu balonul, o zi în compania unei vedete, o zi pe cea mai tare plajă din Ibiza sau o zi petrecută pe un iaht în Croaţia.

Alături de Laura Cosoi va fi şi DJ-ul ProFM Marius Onuc. Împreună vor face ca orice „Vis de femeie” să devină real.

Laura Cosoi, se transformă în zână după despărţirea de Smiley

Despărţirea Laurei de Smiley a fost o veste neplăcută pentru toţi fanii fostului cuplu. Cu toţii au fost de părere că formau cel mai stabil, discret şi frumos cuplu din showbiz.

Laura Cosoi şi Smiley s-au despărţit după cinci ani de relaţie

Laura Cosoi şi Smiley s-au despărţit după cinci ani de relaţie

Motivul despărţirii este ştiut doar de ei doi. Împreună au declarat, într-un comunicat de presă, că decizia a fost luată de comun acord. În plus, cei doi susţin că nu există nicio şansă de împăcare.

Din fericire, despărţirea nu a fost una scandaloasă iar relaţia dintre cei doi va rămâne una de prietenie deoarece vor avea proiecte comune în viitor.

Vedetele despre emisiunea „Vis de femeie”

„Mă voi ocupa de tot, astfel încât fiecare vis de femeie să devină realitate şi ele să simtă că «La vita e bella!». Am pregătit nişte locaţii spectaculoase şi voi avea grijă de fiecare detaliu pentru ca totul să iasă ca la carte”, a declarat Laura Cosoi.

„Dorinţa oricărui bărbat este să împlinească un «Vis de femeie». Eu sunt norocosul care chiar poate face asta”, spune Marius Onuc.

Gazdele emisiunii "Vis de femeie": Laura Cosoi si Marius Onuc

Gazdele emisiunii "Vis de femeie": Laura Cosoi si Marius Onuc

Aşadar, dacă doriţi să fiţi martori la împlinirea unui vis ori dacă doriţi să fiţi protagonista emisiunii, nu rataţi „Vis de femeie”, din 14 iunie.