La Iordache își deschide porțile și în Timișoara, odată cu Săptămâna Românească de la Lidl

La Iordache își deschide porțile și în Timișoara, odată cu Săptămâna Românească de la Lidl

Împreună cu cei mai experimentați bucătari din România, redeschidem faimosul restaurant de tip pop-up „La Iordache” în Timișoara. În plus, între 5 și 11 septembrie, poți câștiga o excursie la Cund, în județul Mureș, oferită prin Lidl Tour la cumpărături de minimum 50 lei de la Lidl, care includ cel puțin un produs Cămara Noastră.

Aflat în inima Transilvaniei, satul Cund din județul Mureș este un loc feeric, care îmbină cultura cu relaxarea și cu voia bună. Acum, și tu poți descoperi sufletul satului transilvănean, cu tradițiile și obiceiurile lui specifice. Tot ce trebuie să faci este să cumperi de la Lidl, în perioada 5-11 septembrie, de minimum 50 lei și cel puțin un produs Cămara Noastră. Înscrie apoi codul unic de pe bonul fiscal pe surprize.lidl.ro și vei putea dormi în tihnă, timp de două nopți, alături de cineva drag, la o vilă de trei stele, cu demipensiune. În plus, vei avea ocazia să participi la o degustare de vinuri românești premium și te vei putea bucura de o plimbare cu calul sau căruța, timp de o oră. Mai multe detalii și regulamentul complet sunt disponibile pe surprize.lidl.ro.

Poftește și tu cu noi la masă și descoperă gusturile autentic românești din Cămara Noastră. Ți-am pregătit specialități precum pastramă de curcan (3.99 lei), din carne lăsată la zvântat, cu conținut redus de grăsime și o aromă deosebită, dar și o specialitate domnească cu brânză de oaie și viță de vie (2.59 lei de la 3.49 lei), împănată cu o pastă fină de carne. În plus, vei găsi și bunătăți precum slănină afumată cu boia (10.99 lei de la 14.99 lei), cârnați de porc sau carne de porc la garniță (12.99 lei), care sunt puși la păstrare în untură.

Desigur, în Cămara Noastră vei găsi și salată cu icre de crap (4.49 lei), provenite din România, frecate cu ulei, sare și lămâie, sau salată cu icre de știucă și ceapă (8.99 lei). Iar pentru o masă specială, rapana prefiartă (12.99 lei), fără cochilie, este numai bună pentru frigărui sau în combinație cu usturoi și sos de roșii.

„La Iordache” se deschide în Timișoara

Ți-am făcut poftă să te înfrupți din specialitățile noastre tradițional românești? Acum te poți bucura de un meniu făurit doar din produse Cămara Noastră, cu preparate gătite de bucătari iscusiți. Înscrie-te și tu pe surprize.lidl.ro/camaranoastra și       rezervă-ți gratuit un loc la restaurantul de tip pop-up La Iordache, pe care Lidl îl aduce în Timișoara în perioada 7-11 septembrie. Vino alături de cei dragi să vă bucurați de o masă pe cinste!

În perioada 5-11 septembrie, redescoperă tradițiile în Săptămâna Românească de la Lidl!

Read Next

Desuuri ca-n povesti

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *