Klaus Iohannis: „In toti acesti ani am reusit sa oprim foarte multe erori, dar PSD nu a invatat nimic”

Dupa respingerea remanierii cerute de premierul Viorica Dancila, Klaus Iohannis a afirmat faptul ca „PSD nu a invatat nimic”.

„Se iau la PSD noi decizii pe care trebuie sa le blochez, pentru ca Romania risca sa fie distrusa de PSD. In toti acesti ani am reusit sa oprim foarte multe erori, dar PSD nu a invatat nimic. Ati urmarit cu siguranta ultimele etape de asa-numite remanieri. PSD a pierdut majoritatea in Parlament, dar ii este frica sa mearga in Parlament sa isi ia votul de validare si atunci am fost nevoit nu o data, nu de doua ori, de trei ori sa refuz remanierea ceruta cu obraznicie. Romania nu va putea niciodata sa progreseze asa, in acest stil PSD-ist, insa exista oameni pregatiti care pot sa conduca onest, cu responsabilitate si pe multi dintre ei ii vad astazi in aceasta sala.

In ultimii doi ani si jumatate, dupa cum au subliniat, pe buna dreptate, si antevorbitorii mei, Romania a fost condusa de o guvernare care i-a compromis viitorul, care i-a blocat dezvoltarea, care a sapat adanc la temelia democratiei si a statului de drept. PSD a produs cea mai paguboasa, cea mai dezastruoasa guvernare de la Revolutie incoace. Indepărtarea definitva a PSD de la putere se produce in timp, doar prin vot, printr-o prezenta consistenta si constanta la urne.

Pentru mine lupta aceasta nu e o lupta pentru un nou mandat, este sansa de a cladi ce nu s-a realizat in razboiul permanent cu PSD, in eforul de a-i opri sa distruga Romania. Viitorul nu inseamna doar batalia cu PSD, inseamna guvernare responsabila, economie sanatoasa cu crestere durabila, inseamna idei comune, parteneriat si colaborare. Eu vreau sa construim Romania normala, puternica, adica un stat functional cu institutii eficiente puse in slujba cetateanului. Ma bazez pe voi ca sa le transformam pe toate acestea in realitate”, a declarat Klaus Iohannis la Adunarea Generala a organizatiilor PNL din Sud-Est.

 

Read Previous

Masute living adaptate perfect stilului dumneavoastra de viata

Read Next

Rares Bogdan: „Trebuie sa incercam cat mai repede sa dam jos guvernul”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *