Klaus Iohannis a vorbit despre rezultatul alegerilor din Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre rezultatele alegerilor din Regat, mentionand ca se declara multumit.

„Au fost şi alte teme importante pe care le-am discutat aseară, în paralel toată lumea a urmărit şi exit-poll-urile din Marea Britanie şi eu pot să-mi exprim mulţumirea faţă de rezultatul obţinut acolo în sensul că există, acum, acolo o majoritate clară care, sperăm noi cu toţii, va finaliza Brexitul, cu acord, evident.

Acest rezultat este foarte bun pentru românii din Marea Britanie pentru că premierul Boris Johnson, împreună cu Partidul Conservator, au dorit şi cred că doresc şi în continuare să realizeze Brexit dar cu acord, acel acord negociat cu UE, un acord bun care îi protejează pe românii noştri şi le acordă drepturi semnificative. De asta am spus de multe ori şi acum se pare că ne apropiem de această soluţie, cea mai bună variantă dacă se ajunge la Brexit, este un Brexit cu acord şi spre asta ne îndreptăm.

Astăzi vom mai avea câteva discuţii dar cred că nu vor fi chiar atât de complicate ca cele de aseară. Avem un eurosummit în format extins unde se vor discuta chestiuni legate de Uniunea Bancară, vom avea mai târziu o discuţie pe articolul 50, adică despre Brexit şi prevăd astăzi discuţii cu rezultate pozitive”, a declarat preşedintele României”, a declarant Klaus Iohannis.

Read Previous

Siegfried Muresan: „Este prima data cand Parlamentul European adopta o pozitie oficiala despre Revolutia Romana”

Read Next

Cum inchiriezi o masina la un pret accesibil

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *