Browse By

Kizi.com – Jocuri online pentru toate gusturile

Logo Kizi

Cum e diferit Kizi.com fata de celelalte site-uri de jocuri?

Nu cu prea multe lucruri. E simplu, rapid, la obiect si isi realizeaza putin mai bine scopul decat restul site-urilor de jocuri online precum: miniclip si friv.

Un plus fata de alte site-uri de jocuri care apar si dispar (sau sunt neprofesioniste) este ca iti poti face un cont nou foarte usor prin facebook.

Kizi.com are peste 52 000 de aprecieri (like-uri) pe pagina lor de facebook.

Iar intotdeuna cand te joci ceva de pe site-ul lor ti se contorizeaza automat si in timp real punctajul obtinut chiar daca inca nu ti-ai deschis un cont la ei pe site. Un alt avantaj este ca retine un istoric cu jocurile pe care le-ai ales in trecut si daca nu este afisat dar iti aduci aminte, chiar daca vag, numele jocului poti sa folosesti functia lor de cautare rapida.

Jocurile sunt impartite in 4 categorii pe gusturile tuturor:

  • actiune,
  • dragalase,
  • imbraca o fata si
  • curse cu masini, avioane, motor etc..
Captura site kizi.com

Captura site kizi.com

Daca ai ales categoria, urmatorul pas este sa iti alegi jocul iar atunci cand treci cu mouse-ul peste un joc atunci afli mai multe informatii despre joc precum o scurta descriere.

Partea buna este daca ai dat de un joc care iti place mult de tot in partea stanga vei avea o setiune laterala in care iti vor aparea jocuri asemanatoare cat si un buton pentru a reveni pe pagina principala de acasa.

Kizi.com este o solutie buna pentru orice categorie de varsta care cauta sa gasesaca 5 minute de distractie in timpul liber sau de ce nu, chiar recomandat, o astfel de pauza de 5 minute la fiecare 20 de minute de munca productiva.