Kate Middleton surprinsă de o rafală de vânt într-o postură a la Marilyn Monroe

kate-andre-forget-qmi-agency-toronto-sun-resizeO rafală de vânt i-a jucat o surpriză neplăcută soţiei prinţului William, imaginea lui Kate Middleton aducând aminte de o secvenţă dintr-un film al lui Marilyn Monroe.

Dacă în filmul “Şapte ani de căsnicie” rochia lui Marilyn Monroe s-a ridicat din cauza unei aerisiri de la metrou, de această dată vinovată a fost o briză de vânt de pe un aeroport din Canada.

marilyn-monroe-seven-year-itch-1955

În fotografia surprinsă pe aeroportul din Calgary şi publicată pe site-ul torontosun.com, Kate Middleton, îmbrăcată într-o rochie galbenă, a fost surprinsă de o rafală care i-a ridicat rochia. Din fericire pentru ea în jur nu se aflau mulţi oameni, ci doar membri ai echipajului şi soţul său prinţul William. La nunta regală din Marea Britanie, în centrul atenţie s-a aflat sora miresei, Pippa Middleton, care a făcut senzaţie în rochia albă pe care a purtat-o. Mai multe site-uri au declarat că are “cel mai râvnit fund”, iar pe site-ul de socializare Facebook a apărut o pagină specială dedicat fundului surorii lui Kate Middleton, care are peste 200.000 de fani.


Read Next

Desuuri ca-n povesti

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *