Browse By

Jocul Farmerama, fermă online – recenzie scurtă

Jocul Farmerama, fermă online - recenzie scurtă

Jocul Farmerama, fermă online - recenzie scurtă

Pentru început jocul Farmerama realizat de BigPoint, tradus în peste 30 de limbi, a câștigat câteva premii internaționale și are în momentul de față aproximativ 400 de mii de utilizatorii online și peste 30 de milioane de utilizatori înregistrați.

Jocul beneficiază de un tutorial bine pus la punct cu ilustrații grafice bune și un text potrivit, tradus în română.

Posibilitatea de înregistrare în joc este fie prin facebook fie prin orice alt serviciu precum Yahoo, Gmail etc. din rețeaua Open ID.

Există o grămadă de jocuri online, dar niciunul nu-i atât de crazy ca Farmerama!

Bucură-te de viaţa la ţară: cultivă terenuri, creşte animale, sădeşte pomi… fă tot ce trebuie să facă un agricultor adevărat!

Farmerama este o lume rurală, plină de fun.

Şi, după cum se ştie, la ţară vecinii sunt foarte importanţi. Invită-ţi prietenii să-ţi fie vecini, căci Farmerama e mult mai distractivă cu o gaşcă de prieteni în jur! Şi, cu ajutorul prietenilor, ferma înfloreşte pe zi ce trece.

Dacă eşti un fan al jocurilor online şi nu te mai saturi de viaţa la ţară, atunci vei petrece un timp minunat la Farmerama!

— descriere cu care se laudă pe site-ul lor

Personal nu mă atrage jocul, mi se pare prea monoton, dar dacă chiar vreau să mă joc ceva dau o vizită pe friv.com aleg de acolo un joc aleatoriu, dacă îmi place mă joc cam 15 min dacă nu caut altul. :-)