Browse By

Iubiri secrete este prima reality-telenovelă din România

Începând cu anul trecut, Prima Tv a prezentat pentru prima oară în România genul de format TV numit reality-telenovelă. Este vorba despre „Iubiri secrete”, difuzat de luni până miercuri, la ora 19:30. Serialul poate fi urmărit şi în reluare, în fiecare vineri la ora 20:30.

„Iubiri secrete” este o poveste care prezintă o serie de situaţii dramatice sau pline de umor. Ceea ce atrage atenţia este faptul că protagoniştii reality-telenovelei sunt oameni obişnuiţi. Spre deosebire de seriale sau telenovele, protagoniştii nu învaţă roluri ci au reacţii naturale în situaţiile în care sunt puşi, ca într-un reality show.

Personajele din "Iubiri secrete"

Personajele din "Iubiri secrete"

Povestea

Acţiunea se desfăşoară în jurul unei familii – Familia Mariş. Aceasta este mistuită de conflicte şi trădări. În jurul familiei Mariş se creează o serie de poveşti spectaculoase, pline de suspans şi neprevăzut.

„Iubiri secrete” are la bază o poveste reală. Pornind de aici, Eugen, Valeria, Mircea, Radu şi Andrei trăiesc o viaţă ca în filme. Familia Mariş locuieşte într-o frumoasă vilă din centrul Bucureştiului.

Acţiunea se desfăşoară pe mai multe planuri, în fiecare episod unul dintre conflicte fiind în prim plan.

Personajele

Capul familiei, Eugen, are 65 de ani şi este văduv. A moştenit după revoluţie mai multe clădiri, devenind peste noapte foarte bogat. Acesta este şi motivul pentru care acum toţi membrii familiei îi sunt alături, sperând la o parte din moştenire.

Eugen are o singură fiică, pe Valeria. Ea pune mare preţ pe familie şi acceptă de multe ori să facă sacrificii pentru aceasta. Pentru a nu-şi distruge căsnicia, Valeria a trebuit să închidă ochii de multe ori în faţa unor presupuse infidelităţi ale soţului. Cu toate acestea, ea ştie când să ridice tonul, fiind chiar o adevărată certăreaţă uneori.

Captură din "Iubiri secrete"

Captură din "Iubiri secrete"

Pentru averea lui Eugen Mariş luptă şi Mircea, soţul Valeriei. Acesta iubeşte femeile dar nu şi pe soţia sa, la care a încetat să ţină de mult. Însă trebuie să fie alături de ea pentru banii socrului său. Cu ajutorul banilor socrului a reuşit să îşi deschidă o firmă de avocatură, el însuşi fiind avocat.

Valeria şi Mircea au doi copii: Andrei şi Radu. Andrei a terminat Facultatea de drept şi este un băiat serios şi conştiincios. El n-a moştenit gena de afemeiat de la tata sau de la bunic, având o iubită, pe Maria, pe care o iubeşte enorm.

Radu însă e foarte diferit de fratele său. Îşi petrece cea mai mare parte din timp prin oraş, în cluburi, însoţit de femei care nu vor altceva decât să profite de banii lui. De asemenea, tânărul are o mare pasiune pentru cursele ilegale de maşini şi a avut antecedente legate de consumul de droguri.

Iubita lui Andrei, Maria Anghel, are 24 de ani, fiind cu un an mai mare decât iubitul ei. Cei doi sunt împreună de 3 ani şi trăiesc o frumoasă şi romantică poveste de dragoste. În primele episoade, Maria şi Andrei hotărăsc să se căsătorească.

Cornelia Anghel este mama Mariei şi mătuşa lui Andrei. Femeia şi-a crescut singură fiica, fiind părăsită de tatăl fetei încă din tinereţe. Cornelia este contabilă şi e o femeie liniştită şi înţeleaptă. Este mulţumită de faptul că fiica ei se va căsători.

Anda Popescu este verişoara Mariei. Femeia are 26 de ani şi se ocupă de recuperare. Maria o recomandă pe Anda lui Eugen, care o angajează pe femeie sa aibă grijă de el din când în când. Eugen începe să o placă pe Anda pe parcursul poveştii şi începe să o curteze. Ea provine dintr-o familie simplă, săracă însă în timp devine, dintr-o fată simplă din provincie, cea care domină casa familiei Mariş.

Personajele principale din "Iubiri secrete"

Personajele principale din "Iubiri secrete"

Delia Draganea are 21 de ani şi este actuala iubită a lui Radu. În acelaşi timp însă ea este şi cu Mădălin, pe care îl iubeşte cu adevărat şi pe care îl întreţine din banii de la Radu.

Familia Mariş are o menajeră: Geta Duţă, o femeie de 50 de ani. Este o femeie muncitoare şi fidelă. În plus, se înţelege excelent cu Eugen, şeful ei.

Aurel Duţă este instalator şi este soţul Getei. Bărbatul mai vine uneori în casa familiei Mariş pentru a repara câte ceva. La un moment dat, pe parcursul serialului, va avea o mică aventură cu Valeria care va fi sătulă de infidelităţile soţului ei.

Geta şi Aurel au un băiat, pe Mădălin Duţă. Din cauza unor escrocherii a fost închis pentru şase luni. La ieşirea din închisoare, mama lui Mădălin speră că fiul ei s-a cuminţit şi îl recomandă familiei Mariş, să-l angajeze ca şofer. Mădălin este angajat dar face numai treburi murdare prin casă: şantajează, ameninţă şi încearcă să pună mâna pe averea lui Eugen.

Laura Condrea este amanta secretă a lui Mircea. Cei doi au o relaţie de 7 ani, dar au reuşit să-şi ţină relaţia departe de ochii tuturor. Femeia lucrează la bărbat la firmă şi cei doi se văd în fiecare zi. Laura şi Mircea au împreuna şi o fetiţă de 6 ani. Laura încearcă să îl convingă pe Mircea să renunţe la nevasta lui, acum că băieţii lui sunt mari. Ceea ce Laura obţine de la Mircea sunt doar promisiuni.

Fiica celor doi se numeşte Alexandra Condrea. Fetiţa suferă pentru că tatăl ei e mereu plecat şi nu are timp să stea cu ea şi cu mama ei.

„Iubiri secrete”, fenomen în România

Reality-telenovela are un mare succes în România. Poate chiar pentru că este rupt din realitate iar personajele sunt persoane simple, puse în situaţii deosebite.

Sezonul 1 (întâi) are 73 de episoade, sezonul 2 (al doilea) are 48 de episoade iar cel de-al treilea este și cel mai nou sezon cu puține episoade.

În plus, iubitorii serialului se pot bucura acum de un sezon nou-nouţ, cu personaje şi poveşti noi care poate fi vizionat gratuit pe site-ul Prima TV – Iubiri Secrete, unde găsiți și toate episoadele anterioare din sezoanele trecute.

Aici poate fi vizionat primul episod din „Iubiri secrete”:

  • cristina

    de ce delia nul iubeste cu adevarat pe radu

  • panzaru elena

    diana din iubiri secrete este moldoveanca spalacita