Browse By

Îndrăzneşte să învârţi Roata Norocului!

Pentru că a venit vara şi fiecare persoană are nevoie de relaxare, iubita emisiune de divertisment „Roata Norocului” revine pe micile ecrane, promiţând distracţie, suspans şi câştiguri mari.

"Roata Norocului" intră din nou în casa ta

"Roata Norocului" intră din nou în casa ta

Gazda emisiunii va fi simpaticul Liviu Vârciu. „Roata Norocului” va începe miercuri, 20 iunie, la ora 20:00, pe postul de televiziune Kanal D. Emisiunea va fi difuzată la aceeaşi oră în fiecare miercuri, joi şi vineri.

Câştiguri atrăgătoare

Participanţii la „Roata Norocului” vor putea câştiga premii atrăgătoare, de la electrocasnice, piese de mobilier, produse cosmetice, gadgeturi şi până la jucării, baxuri de bere ori kilograme de ciocolată. În plus, cei mai norocoşi pot câştiga chiar şi o maşină şi combustibil.

Regulile jocului

Premii atrăgătoare vor fi puse în joc la "Roata Norocului"

Premii atrăgătoare vor fi puse în joc la "Roata Norocului"

Numărul participanţilor la „Roata Norocului” este de trei. Aceştia îşi testează norocul dar trebuie şi să dea dovadă de abilitatea de a ghici literele care formează cuvinte pe ecranul uriaş.

În prima fază, concurenţii trebuie să învârtă „Roata Norocului”. Aceasta este segmentată în 24 de spaţii, fiecare dintre acestea reprezentând sume în numerar sau puncte, diferite premii şi alte elemente strategice (“Pedepse”, “Stai o tură”, “Faliment”). Jocul se bazează pe rezolvarea puzzle-urilor de cuvinte, fiecare spaţiu gol reprezentând o literă.

Primele care trebuie să fie ghicite sunt consoanele, care trebuie să fie în număr cât mai mare pentru ca şansele la câştig să crească. O consoană ghicită duce la o nouă învârtire a roatei. În caz contrar, locul este cedat următorului concurent.

Pe parcursul desfăşurării jocului, atunci când consideră necesar, fiecare concurent poate cumpăra vocale, dacă a acumulat suma minimă cumpărării acestora.

Liviu Vârciu, un prezentator plin de umor

„De miercuri, 20 iunie, de la ora 20.00, urmăriţi cel mai tare show al verii, <Roata Norocului>! Vă veţi distra copios alături de noi, tot ce trebuie să faceţi este să vă aşezaţi confortabil în fotoliile de acasă şi să urmăriţi încercările prin care trec cei trei concurenţi ai fiecărei ediţii. Voi avea alături de mine şi o asistentă care vă va binedispune cu siguranţă! Ana-Maria este tânără, energică, veselă şi spontană. Împreună ne dorim să purtam noroc cât mai multor concurenţi care îşi vor încerca şansa la Roată. Nu în ultimul rând , avem în emisiune un super-band, Lipscani Band, gata să ne asigure coloana sonoră pe tot parcursul show-ului”, spune Liviu Vârciu despre emisiunea pe care urmează să o prezinte.

Liviu Vârciu alături de asistenta lui

Liviu Vârciu alături de asistenta lui

Asistenta despre care Vârciu vorbeşte este Ana Maria Barnoschi. Ea are 20 de ani, este absolventă a Liceului Dante Alighieri din Bucureşti şi, în prezent, este studentă în anul I la Facultatea Dimitrie Cantemir, secţia Relaţii Internaţionale.

  • Georgiana Roxana Sandu

    salut liviu vreau sa vin la tine in emisiune sa particip la roata norocului te rog frumos lasa-mi un email daca pot participa multumesc mult de tot cu respect sandu aurelian din pitesti multumesc.