GoPro Hero2: camera video pentru sporturi extreme

GoPro Hero2: camera video pentru sporturi extreme

GoPro Hero2: camera video pentru sporturi extreme

În categoria entuziaștilor pentru sporturi și aventură extremă este camera video HD GoPro Hero2 GoPro Hero3 Silver și telecomandă. Cu mai multe îmbunătățiri decât predecesorul său, GoPro Hero, chiar dacă păstrează aceleași dimensiuni. Fie că ești pasionat de ciclism montan, caiac, sporturi extreme de iarnă, parașutism, mașini sau orice altă activitate, GoPro Hero2 poate captura imagini statice la nivel de ultra-unghi și poate înregistra video în format High Definition cu sportul tău favorit.

Specificații

Camera video filmează Full HD 1080p, format video H.264, la o rezoluție de 11 megapixeli și suportă bineînțeles flash card. Are un senzor optic CMOS de 1/2.5″ cu interfețe HDMI & composite video/audio și este rezistent la șocuri și la apă. până la 60 de metri. Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le poate face.

Accesorii

Dezavantajul este că nu are un ecran built-in dar acest lucru poate fi rezolvat foarte ușor cu accesoriul LCD BacPac.

Câteva dintre cele mai noi accesorii sunt Wi-Fi BacPac cu care poți controla folosind smartphone-ul sau tableta și telecomanda Wi-Fi cu care poți declanșa obturatorul.

Există accesorii GoPro Hero2 pentru aproape orice situație precum: casca specială pentru înregistrări, prindere de cap/cască/piept, sistem de prindere frontală pentru cască, carcasă specială pentru înregistrare și fotografiere 3D , kit pentru trepied, inserții anti-aburire, dispozitiv pentru a face camera să plutească, sistem de prindere penetu ghidonul de la motor, bicicletă sau cu adeziv/ventuză etc.

Îți urez multă distracție și să înregistrezi cât mai multe videoclipuri reușite cu GoPro Hero2

Mai jos un tutorial video în engleză


Read Next

Desuuri ca-n povesti

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *