Gabriela Firea: „Legalitatea si de asemenea posturile sunt verificate la sange de alte institutii”

Gabriela Firea a avut o reactie neasteptata in cadrul sedintei CGMB. Aceasta s-a enervat din cauza Sptalului Metropolitan, pe motivul tranzactionarii posturilor in minister de catre consilieri, ca sa nu-l voteze.

„Legalitatea şi de asemenea posturile sunt verificate la sânge de alte instituţii. Avem DNA, avem Parchete, avem Curtea de Conturi. Nu cred că legislativul Bucureştiului şi anume Consiliul General îşi poate justifica un posibil vot negativ sau abţinere făcând presupunere că în spatele construirii unui spital extrem de necesar şi urgent pentru bucureşteni s-ar afla lucruri aşa zis necurate.

Dacă dumneavoastră credeţi că după 20 de ani de muncă cinstită în domeniul privat, după un mandat de senator şi aproape un mandat finalizat de primar, cu doi copii acasă îmi pot permite să girez proiecte ilegale, imorale, mult prea costisitoare, vă înşelaţi. Faceţi aceste acuzaţii total nefondat.

Vrem o ţară ca afară. Cum să avem o ţară ca afară? Ieri şi alaltăieri unii dintre consilierii generali îşi tranzacţionau posturi în ministere, măcar de le-ar folosi la ceva, garantând că nu votează astăzi proiectul lui Firea.”, a mentionat Gabriela Firea in cadrul sedintei CGMB.

Read Previous

Cum inchiriezi o masina la un pret accesibil

Read Next

Cum alegi cel mai bun suport hartie igienica, care sa nu isi schimbe aspectul estetic? Afla acum raspunsul

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *