Flappy Bird online gratuit și alternativele pentru dispozitivele mobile

Joacă-te Flappy Bird online varianta flash în mod gratuit sau descarcă alternativele sigure (fără viruși) pentru dispozitivele mobile

Jocul nu mai există în magazinele Apple App Store si Google Play după ce creatorul său, Dong Nguyen, a șters aplicația în mod intenționat.

Dong a argumentat pe contul său de Twitter @dongatory ca decizia a luat-o din motive personale și că nu a mai putut face față (nu era legat de ceva ilegal) și că va continua să producă jocuri așa cum o face de peste 10 de ani.

Jocul în variantă online (flash) pentru PC este mai jos împreună cu câteva alternative

Dacă vrei foarte mult să ai varianta originală a jocului și nu vrei să cumperi un telefon la mâna a doua cu un preț absurd de 1000 de dolari de pe eBay care are deja instalat jocul, atunci poți descărca apk-ul 1.3 pentru Android și ipa-ul 1.2 pentru iPhone.

Atenție trebuie să selectezi opțiunea Unknown sources de la Settings > Applications (Security).

*Sursa fișierelor este din telefoane care au descărcat aplicația înainte ca aceasta să fie ștearsă din magazine.  Redacția noastră a testat fișierele și s-a asigurat că nu conțin vreun virus sau troian.

sursa: kongregate, sursa 2 (doar cu mouse): agame

10 alternative la jocul Flappy Bird pentru Android și iOS

„Imitația este cea mai sinceră formă de flatare.” Charles Caleb Colton. Creatorul aplicației Flappy Bird energvantă dar amuzantîă într-un mod ciudat nu este un inovator pentru că a împrumutat idei de la jocuri precum Super Mario World și Angry Birds. Iată mai jos câteva alternativ atât pentru smartphone și tabletă cu Android sau iOS (iPhone, iPad):

1. Splashy Fish (iOS – gratuit)– este cel mai descărcat joc gratuit din magazinul Apple.


2. Fly Birdie – Flappy Bird Flyer este pe locul 2 în App Store.


3. Ironpants (iOS/Android – gratuit) este puțin diferit prin faptul că înlocuiește pasărea cu un erou cu pelerină.


4. Flappy Bee (iOS/Android – gratuit), este acum pe locul 3 în topul aplicațiilor gratuite pentru iOS. Este practic o versiune mai prietenoasă a jocului Flappy Bird dar cu o albină în loc de pasăre.


5. Adventures of Birdie (iOS – $0.99)


6. Clumsy Bird (Android – gratuit)


7. Super Ball Juggling (iOS – Free)


8. Flappy Wings (iOS/Android – gratuit)


9. Flappy Fish (iOS/Android – gratuit)

10. Bonus: Ce ai zice sa te răzbuni pentru timpul pierdut cu jocul Flappy Bird? Intră pe squishybird.com

Despre Flappy Bird

Flappy Bird este un joc unde ajuți o pasăre să treci de niște obstacole (țevi) prin apăsarea “furioasă” a ecranului de pe dispozitivul mobil (smartphone sau tabletă). În funcție de câte țevi ai reușit să treci înainte ca pasărea să moară îți este calculat și scorul final. Este însă foarte greu să controlezi păsarea pentru ca să treci cu succes prin spațiul liber dintre țevi astfel că utilizatori obțin scoruri ridicole de mici.

Jucători publică pe forumuri și întreabă pe grupuri de discuție care a fost cel mai bun scor al lor. În acest moment pe o versiune a jocului “Flappy Bird Flash” de pe site-ul kongregate.com cel mai bun scor este în mod ironic și intenționat numărul 666.

Jocul Flappy Bird a devenit viral în întreaga lume dar este făcut doar pentru aceia cu calm dar mulți exagerează și înnebunesc când nu trec de un scor ca 3. Un exemplu este videoclipul de mai jos cu peste 10 milioane de vizualizări.

Atenție jocul poate crea dependență!

Imediat după ștergerea aplicației, pe contul său de Twitter, a primit mai multe amenințări cu moartea de la utilizatori jocului. Creatorul câștiga peste 50 000 de dolari pe zi din reclame din joc.

Unii caută coduri pentru a trișa sau păcăli jocul dar este în zadar pentru că ele nu există decât câteva sfaturi și doar dacă cumva vor să-și infecteze calculatorul, telefonul sau tableta cu viruși.

Read Next

Desuuri ca-n povesti

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *