Filmul Poziția copilului, câștigătorul Ursului de Aur, rulează în cinematografele din Arad

Poziția copilului - afiș

Poziția copilului – afiș

Filmul românesc care a promovat cu succes la nivel mondial industria cinematografiei românești, „Poziția copilului”, în regia lui Călin Peter Netzer, rulează începând din acest weekend și pentru spectatorii din Arad. Publicul are ocazia să vadă filmul elogiat de presa internațională la Cinema City Atrium și Cinema City Galleria din Arad.

În prima săptămână de lansare, la Cinema City Atrium poate fi văzut, în weekend, de la orele 12:30, 14:50, 17:20, 19:50, 22:10, iar de luni până joi, 14 martie, de la orele 14:50, 17:20, 19:50 și 22:10.

La Cinema City Galleria, „Poziția copilului” rulează în acest weekend de la orele 11:50, 14:30, 17:00, 19:20 și 21:40, iar de luni până joi, 14 martie, de la 14:30, 17:00, 19:20 și 21:40.

Premiat cu Ursul de Aur și Premiul FIPRESCI (Federația Internațională a Criticilor de Film) la Festivalul Internațional de Film de la Berlin, „Poziția copiluluirulează din 8 martie în 35 de cinematografe din peste 20 de orașe. Premiera de gală a avut loc luni, 4 martie, la Teatrul Național din București, în prezența a peste o mie de invitați.

Poziția copilului” este cel de-al treilea lungmetraj al lui Călin Peter Netzer după multi-premiatele „Maria” (2003) și „Medalia de onoare” (2010). Filmul vorbește cu dramatism, cu emoție, dar și cu umor despre traumele sufocării copiilor prin dragoste și despre amprentele pe care le lasă părinții asupra personalității acestora. Pelicula este, totodată, o radiografie a high-class-ului românesc contemporan și vorbește despre trafic de influență și corupție la nivel mic în instituțiile de bază ale societății și extensiile acestora asupra întregului sistem socio-economic din România de azi. Scenariul este semnat de Răzvan Rădulescu și Călin Peter Netzer.

Luminița Gheorghiu și Bogdan Dumitrache au rolurile principale, de mamă și fiu. Li se alătură, într-o distribuție selectă, nume ca Natașa Raab, Florin Zamfirescu, Ilinca Goia, Adrian Titieni, Cerasela Iosifescu, Mimi Brănescu, Vlad Ivanov și Tania Popa.

Filmul va fi proiectat și în Franța, Germania, Austria, Elveția, Benelux, Grecia, Serbia, Muntenegru, Australia, Noua Zealandă, Taiwan. Totodată, Beta Cinema, compania care gestionează vânzările peliculei, este în ultima fază a negocierilor pentru distribuția în Statele Unite și Marea Britanie.

fb: http://www.facebook.com/PozitiaCopilului
website: www.pozitiacopilului.ro

Video trailer

Imaginii

Bogdan Dumitrache in Pozitia copilului - foto de Cos Aelenei

Bogdan Dumitrache in Pozitia copilului – foto de Cos Aelenei

Florin Zamfirescu si Luminita Gheorghiu in Pozitia copilului - foto de Cos Aelenei

Florin Zamfirescu si Luminita Gheorghiu in Pozitia copilului – foto de Cos Aelenei

„Poziția copilului” este o producție Parada Film în co-producție cu Hai Hui Entertainment, realizată cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, al Programului MEDIA al Uniunii Europene, Odyssey Communication, BV McCann Erikson, Real Top Media, Etno Media, Teleclub, Soti Cable Neptun, BMW Motor AG, ThomasVille, Roma 62, cu participarea HBO România.

Parada Film

Parada Film

Sponsori: Silva, Apa Nova, Borsec, Alexandrion, Moet & Chandon, Anca Fronescu, Illy, Trends by Adina Buzatu

Parteneri media: Radio Guerilla, Șapte seri, Adevărul, Gazeta Sporturilor, Ziarul Ring, Ziare.com, OglindaDeVest.ro, Cinemagia.ro, Cinemarx.ro, Hotnews.ro, BeWhere, Dilema Veche, Liternet.ro, Studentie.ro, Urban.ro, Hotcity.ro, Feeder.ro, Filmreporter.ro, Vice.com, Cocor Media Channel, Spectacular Media.

Programul filmului Pozitia copilului in cinematografele din Romania

Programul filmului Pozitia copilului in cinematografele din Romania

Redacția noastră vă urează vizionare plăcută a filmului câștigător Poziția Copilului ce va rula nu doar în Arad ci în toate marile cinematografe din țară.

Read Next

Desuuri ca-n povesti

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *