Femeie atacată într-un bar din San Francisco pentru că purtă ochelarii Google Glass

Sarah Slocom purtând oheclarii Google Glass

Patronul de la barul Molotov’din San Francisco a fotografiat-o pe Sarah Slocom când purta Google Glass, înainte de momentul când ea a spus că a fost atacată pe 21 februarie 2014. (Sagesse Gwinn Graham / CBS)

O femeie a declarat că a fost atacată pentru că purta ochelarii Google Glass la un bar în cartierul Lower Haight din San Francisco. Scriitoare de tehnologie Sarah Slocum a scris pe facebook că a fost vineri seară la barul Molotov de pe strada Haight. Slocum a spus că ea arăta la cineva de la bar cum funcționează ochelarii high-tech, când două femei au confruntat-o. Apoi, un om a smuls ochelarii Google de pe fața ei.

” OMG, nu vei crede niciodată acest lucru, dar… am agresată verbal și fizic, iar apoi jefuită noaptea trecută în oraș, s-au aruncat cu lucruri în mine din cauza unor persoane care urăsc ochelarii Google… “, a scris Slocum pe contul ei de facebook.

Mai mulți martori au declarat pentru KPIX5 că Slocum era foarte prietenoasă, așa cum erau și alții în acel bar, care era încântați să vadă cum se folosesc ochelarii de înaltă tehnologie Dar apoi, martori au spus că unii oameni din interiorul barului s-a supărat pentru că cineva i-ar putea înregistra cu ochelari. Brian Lester a spus că a văzut cum un om o insulta pe Slocum, mai apoi un om care o însoțea a ripostat cu pumnii.

ochelarii Google Glass roșu, negru și albastru

“Mulțimea era deranjată ca orice altă mulțime carea avea de a face cu o luptă în afara unui bar “, a declarat Lester. “Ea alerga de colo-n colo foarte încântat… iar oameni îi spuneau, “ești o **** dă-ți ochelari jos.”

“Cred că toată lumea era deranjată pentru că ea înregistra, în afara unui bar la o oră târzie, oamenii cu un comportament evident foarte jenant “, a adăugat Lester. “Și s-au simțit insultați că cineva crede că este în regulă să le înregistreze comportamentul cât timp sunt în public.”

Prietenii de pe contul de facebook al lui Slocum i-au scris comentarii de susținere. Barmanul a spus pentru KPIX 5 că el a fost șocat de faptul că un astfel de lucru s-a putut întâmpla aici. Dar un om care și-a dat doar prenumele de “Brian”, a spus că nu a fost surprins.

“Știi mulțimea de la barul Molotov nu este în general o mulțime orientată spre tehnologie”, a spus Brian. “Este un bar mai mult spre muzica punk rock. Doar ca să știi, nu este tocmai țara ochelarilor Google.”

Brian a spus că acest lucru nu înseamnă că este un motiv ca cineva să fie agresat fizic. “Bineînțeles că nu… dar dacă și-ar fi ales un loc mai potrivit atunci nu ar mai fi avut probleme,” a spus Brian.

Read Next

Desuuri ca-n povesti

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *