Browse By

Duatlonul Aradului 2014: – Invitație la ciclism și alergare

Cei interesați de duatlon, o cursă ce îmbină alergatul și pedalatul, au posibilitatea de a participa la ”Duatlonul Aradului”, un eveniment dedicat amatorilor de sport cu vârsta de cel puțin 14 ani.

Evenimentul este organizat de către Clubul Sportiv Experiența Multisport împreună cu Primăria Municipiului Arad având ca parteneri Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Arad și Parcul Natural Lunca Mureșului.

Evenimentul ,,Duatlonul Aradului” cuprinde două probe deschise persoanelor în vârstă de cel puțin 14 ani:

– Proba necompetițională – cursa populară, numită Duatlonul Verde are 4 km alergare și 6,5 km ciclism și este o cursă foarte abordabilă de către oricine, chiar și cu o minimă pregătire. Accesul este gratuit la această probă.

– Proba competițională intitulată Duatlonul Lunca Mureșului – 4 km alergare, 6,5 km ciclism și 4 km alergare;

Probele se pot parcurge fie individual, fie în echipă (ștafetă de două persoane, una pentru alergare și una pentru ciclism).

Premii se vor acorda la individual feminin, masculin și ștafetă pentru cursa competițională ”Duatlon Lunca Mureșului”.

Traseul de bicicletă din cadrul acestui eveniment coincide parțial cu traseul de biciclete ”Ceala” marcat în teren de către administrația Parcului Natural Lunca Mureșului iar ruta de alergare este de asemenea configurată pe un traseu din zonă.

Înscrierile se pot realiza în perioada 13 septembrie – 29 octombrie 2014, iar pe website-ul www.experientamultisport.ro unde se găsesc mai multe detalii cu privire la acest eveniment.

Din partea Clubului Sportiv Experiența Multisport se va implica în organizare o echipă formată din peste 30 de membri și voluntari, responsabil de traseu fiind Adrian Glogovețan.

afiș Duatlonul Aradului 2014