Browse By

Inregistrare domenii .ro de la 8.9 euro / an

In Romania se deschid aproximativ 500 de firme noi pe luna. Asta ce inseamna? Ca fiecare dintre aceste firme trebuie automat sa aiba si o prezenta online? Nu neaparat, ele pot functiona si avea castiguri si fara o prezenta pe Internet. Insa este de recomandat sa aiba totusi si o prezenta online. De ce?

Iata 5 motive importante:

Vizibilitate: daca vrei ca clientii tai sa te gaseasca atunci construieste-ti și o imagine pe net.

Acoperire: cu un web site nu mai esti limitat la clienti dintr-o zona geografica, clientii tai pot fi din toata lumea.

Suportul pentru clienti: daca clientii gasesc informatiile de care au nevoie pe site-ul tau atunci le cresti satisfactia.

Competitia: un site care arata profesional seteaza o egalitate pe campul de lupta cu alte firme mai mari.

Incredere: cand le poti spune clientilor, partenerilor si potentialilor angajati sau investitori despre un site web, acest lucru dovedeste ca ai o firma serioasa.

Asa ca am inceput sa caut cateva oferte de preturi pentru realizarea primului pas necesar in acest sens si anume inregistrarea unui domeniu pe Internet.

Pentru cei care inca nu stiu domeniul este acea adresa la care practic oamenii trebuie sa mearga ca sa citeasca informatii despre produsele si serviciile oferite de o afacere ca exemplu, dar domeniul poate fi adresa si pentru informatii ca de ex. stiri, imagini, video etc.

Revenind, cautam un loc de unde se poate cumpara un domeniu si l-am gasit aici.

Un domeniu .ro costa la ei doar 8.9 euro/an daca cumperi si gazduirea tot de la ei. Mie personal mi se pare un pret bun. Insa acesta este doar primul pas, cel de-al doilea este mai costisitor, dar inca accesbil, si anume cumparea gazduirii web. Iarasi, pentru cei care nu stiu este pretul platit pentru calculatorul unde sunt stocate toate fisierele (text, imagini, video) care contin informatii cu website-ul tau. Pretul pentru gazduire pleaca de la doar 0.95 euro/luna si creste in functie de traficul site-ului si optiunile dorite.