Browse By

Dieta cu morcovi – minus 6 kg în 3 săptămâni – femeia.ro

Dieta cu morcovi - minus 6 kg în 3 săptămâni - femeia.ro

Dieta cu morcovi - minus 6 kg în 3 săptămâni - femeia.ro

Este o dieta care te ajuta sa slabesti 6 kg in trei saptamani. Dupa aceea, poti sa-ti mentii greutatea tinand regimul doua zile pe saptamana.

Dieta cu morcovi nu se tine mai mult de 3 saptamani, perioada in care poti slabi pana la 6 kg. Este o dieta stricta si destul de greu de urmat, avand in vedere ca ai acelasi meniu in fiecare zi si optiunile nu sunt foarte apetisante. Dar, daca vrei neaparat sa slabesti, trebuie sa faci niste sacrificii, nu?

Partea buna este ca, dupa ce ai pierdut kilogramele in plus, iti poti mentine noua greutate tinand regimul doua zile pe saptamana, in restul zilelor mancand normal.

 • INAINTE CU 30 DE MINUTE DE MICUL DEJUN: bea o ceasca de ceai neindulcit.
 • MICUL DEJUN: 400 g morcovi cruzi rasi + 2 lingurite cu ulei de masline + verdeata.
 • ORA 11: un pahar cu suc de morcovi.
 • ORA 14: un bol cu supa de zarzavat + 400 g morcovi fierti in abur + verdeata.
 • ORA 17: o ceasca de ceai neindulcit.
 • ORA 19: un bol cu supa de zarzavat.
 • Ei bine,din experienta va spun.retele astea MINUNAT ambalate nu sunt decat niste bule de sapun,Ajuta ele la detoxifiere,e adevarat,dar nu si la scaderea in greutate atat de rapida.
  1.daca slabim pierdem din masa musculara ceea ce nu e deloc bine;
  2.daca nu ne asiguram aportul de nutrienti ceea ce nu se reduce doar la morcovi riscam sa obinem un alt efect decat cel scontat si anume,efectul yo-yo-ingrasarea post dieta.
  3.Infometarea nu-i o solutie!
  4.Dezechilibrele hormonale vor fi si mai greu de controlat.

  NU acestor diete,DA pentru un regim echilibrat si ultima masa inainte de ora 18,un regim de viata sanatos cu somn de noapte si obicei alimentar bun nu ne aduce kg in plus.

 • oglindadevest

  de acord cu tine, un regim echilibrat si sanatos bogat in cat mai multe legume si fructe proaspete, cat si sport, fie alegare, fie inot sau dans, dar aceasta dieta este una pt compromisuri, sacrificiu