Curs de modeling la Arad – ediția a IV – a

Curs de modeling de Angels Events

Curs de modeling de Angels Events

Agenția de modeling Angels Events rămâne pe baricade, organizând, în urma succeselor înregistrate în rândul cursurilor de modeling din Arad, un nou proiect aflat la cea de a IV – a ediție.

Cursurile de modeling Angels sunt adresate fetelor și băieților cu vârsta cuprinsă între 3-18 ani și vor avea loc in Sala de Expoziții din Galleria Arad.

Proiectul se întinde pe o perioadă de 6 săptămâni, cu un total de pregătire de 15 ore, care vizează inițierea și formarea în domeniu, cursanții fiind îndrumați constant de profesioniști.

• Cursurile cuprind:
– O partea teoretică: 5 module de inițiere constând in seminarii de defilare și coregrafie pe catwalk, make-up, hairstyle, fashion design, fotomodeling;
– O partea practică: ședințe foto și minim 2 prezentări de modă;

• Costurile totale ale unui curs de modeling sunt de 250 lei. Acesta poate fi achitat în rate, până la finalul cursului. Frații/surorile beneficiază de o reducere de 20% din costurile totale ale cursului;

Cursurile se organizează în format de 5 module, fiecare modul având loc o dată pe săptămână, la Galleria Arad, în “Sala de Epoziții”, după cum urmează:

  • O grupa mare –  fete și băieți cu vârsta cuprinsă între 11-18 ani, marți între orele 18-20;
  • O grupa mică – fete și băieți cu vârsta cuprinsă între 3-10 ani, joi între orele 18-20;

Oportunitățile oferite prin intermediul cursului sunt: prezentări de modă, ședințe foto, reclame, concursuri de frumusețe;

Înscrierile se realizează prin:

  • completarea formularului tip de la Infodesk Galleria Arad;
  • completarea “Formularului de contact” de pe site-ul angelsgroup.ro, cu mențiunea “Înscriere la promoția a IV – a a cursului Angels” împreună cu numele și datele de contact.

Pentru întrebări suplimentare vă rugăm să ne contactați la 0742 531 043 / 0737 580 238.

Read Next

Desuuri ca-n povesti

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *