Browse By

„Cum sa-ti gasesti cariera perfecta” de Donna Dunning

Afla pentru ce cariera esti menit folosind testele si ponturile din Ce tip de cariera ti se potriveste?, volum scris de Donna Dunning, trainer in testare si evaluare psihologica (MBTI).

Care este tipul tau? Esti Activ, Colaborator, Conducator sau Explorator? Analist, Asimilator, Intensificator sau Vizionar? Esti Extravertit sau Introvertit? Gaseste-ti cariera perfecta pentru tipul tau de personalitate si obtine succesul!

Pentru a fi fericit si a avea succes in viata profesionala, trebuie sa gasesti o cariera care se potriveste nu numai cu interesele tale, ci si cu tipul tau de personalitate. In aceasta carte, autoarea foloseste Indicatorul de Tipuri Myers-Briggs (MBTI) pentru a prezenta opt modalitati distincte de a lucra si te incurajeaza sa reflectezi asupra preferintelor tale naturale – propunandu-ti pentru aceasta liste de verificare, exercitii, strategii si sfaturi – si iti ofera toate instrumentele necesare pentru a-ti descoperi propriile preferinte naturale si a ti gasi cariera ideala.

Acest ghid pentru gasirea unei cariere potrivite include detalii despre dezvoltarea diferentelor dintre tipuri pe parcursul vietii, sfaturi pentru echilibrarea vietii personale cu viata profesionala si foarte multe sugestii de posibile cariere, bazate pe preferintele personale. Autoarea face o analiza minutioasa a fiecarui tip, oferind sfaturi practice pentru cresterea si dezvoltarea profesionala, precum si formarile si profesiile potrivite fiecaruia.

Dr. Donna Dunning este psiholog, autor de carti, consultant, profesor si membru al MBTI International Training Faculty. A lucrat mai bine de 20 de ani ca psiholog specializat in dezvoltarea carierei, invatare si performanta in munca. A oferit servicii de consultanta, formare profesionala, evaluare, cercetare si management al performantei unei game largi de clienti. A fost invitata sa participe la emisiuni in cadrul unor posturi TV din Canada, unde a discutat despre subiecte legate de dezvoltarea umana si performanta la locul de munca.

Ce tip de cariera ti se potriveste? de Donna Dunning

Ce tip de cariera ti se potriveste? de Donna Dunning

CE TIP DE CARIERA TI SE POTRIVESTE?
Autor: Donna Dunning
Traducere de Oana-Marina Badea
Nr. de pagini: 528
Pret: 49 Ron
Colectia: Psihologie Practica

Cartea „Ce tip de cariera ti se potriveste?„, scrisă de Donna Dunning este un bun instrument si pentru psihoterapeuti, specialisti in HR si psihologia muncii, precum si pentru consilierii vocationali.