Confis Ultra, un medicament veterinar recomandat pentru osteoartrita cainilor

Medicament-veterinar-Veteco

Una dintre cele mai grave afectiuni intalnite in randul cainilor este osteoartrita. Aceasta afectiune este una care evolueaza lent, momentul instalarii durerii fiind cel care anunta stadiul ei foarte avansat. Exista factori corelati cu aparitia bolii, precum greutatea corporala sau dieta, dar s-a constatat si ca apare ca boala secundara dupa displazia cotului, dislocarea genunchiului, dispaliza de sold etc. Un medicament veterinar recomandat in osteoartrita cainilor este Confis Ultra, ce sustine metabolismul articulatiilor.

 

Semnale care pot indica osteoartita cainelui tau

Specialistii ne avertizeaza ca simptomatologia osteoartritei este extrem de similara cu a altor afectiuni sau poate fi usor confundata cu efectele normale ale imbatranirii cainelui. Cu toate acestea, exista o lista cu cateva simptome generale, pe care le poti lua in considerare. Fiecare dintre semne poate fi un semnal de alarma si necesita contactarea de urgenta a medicului veterinar pentru stabilirea unui diagnostic clar:

 • pierderea masei musculare si slabirea drastica la nivelul membrelor
 • instalarea schiopatatului sau utilizarea frecventa mai mult a anumitor membre
 • reticenta cainelui la orice forma de activitate: plimbare, saritura, urcarea si coboarea scarilor
 • dificultatea cainelui de a cobori din masina sau de a cobori scari
 • instalarea rigiditatii miscarii, dupa o perioada de repaus
 • preferinta cainelui de a dormi sau de a sta culcat mult mai mult, in ultima perioada
 • dificultatea cainelui de a se ridica rapid, atunci cand este strigat
 • semnale evidente care indica oboseala: iratibilitate, sensibilitate, agresivitate
 • prezenta durerii sau chiar incapacitatea de a merge
 • dureri ce apar brusc, dupa efort sau activitati fizice noi
 • indicii care semnaleaza schimbarea modului de a merge al cainelui
 • semnalarea unor zgomote articulare in timpul mersului, de tip pocnituri
 • modificari la nivel comportamental: cainele a devenit agresiv sau foarte retras

 

Activitatile fizice, medicamentele si suplimentele nutritive pot impiedica degradarea vietii cainelui

Osteoartrita, la fel ca orice boala degenerativa, nu se poate preveni. Exista, insa, metode prin care se poate mentine sau imbunatati calitatea vietii cainelui. Este importanta dieta alimentara, activitatea fizica, dar si administrarea medicamentelor si a suplimentelor nutritive pe care medicul veterinar le recomanda. Confis Ultra e unul dintre suplimentele ce realizeaza in mod eficient managementul simultan al stresului oxidativ de la nivel articular, al inflamatiei si al degradarii. Pentru imbunatatirea calitatii vietii cainilor care au fost diagnosticati cu osteoartrita, Confis Ultra s-a dovedit in nenumarate cazuri o solutie eficienta. Tine cont ca pe masura ce aceasta afectiune evolueaza, apar osteofiti si tesut ingrosat in jurul articulatiilor. Acest lucru provoaca dureri si o mai mare rigiditate, respectiv reticenta pentru efectuarea de miscare.

 

Veteco.com: depozitul de produse farmaceutice veterinare, inclusiv vaccin veterinar

Cu peste 20 de ani de experienta in domeniul farmaceutic veterinar, Veteco.com are un interes deosebit in preventia si tratarea bolilor animalelor de companie, bunastarea si securitatea acestora.

Se adapteaza constant la acest domeniu aflat intr-o continua schimbare, venind in intampinarea posesorilor de animale cu solutii inovative, mai putin invazive, care au ca scop imbunatatirea vietii necuvantatoarelor. Acest distribuitor, Veteco.com, vine cu o gama larga de produse: de la medicamente terapeutice si suplimente alimentare, la antiparazitare si produse de igiena, dar si cele mai importante tipuri de vaccin veterinar: www.veteco.com/15-vaccinuri-animale-companie. Tot la Veteco.com gasesti si Confis Ultra, produsul recomandat pentru osteoartrita. Pentru tratamentul initial se recomanda o cura de 3 luni. Se pot face 2 – 3 cure intr-un an, dupa recomandarea specialistului.

 

Date de contact:

Tel: +40 213 170380 (Pentru Sudul tarii) si +40 264 597 008 (Pentru Centrul, Nordul si N-V tarii)

E-mail: office@veteco.ro

 

 

 

Read Previous

Cat de simplu sunt obtinute creditele online si carui segment de populatie sunt recomandate?

Read Next

Care sunt cele mai greu de mutat articole atunci cand muti o firma de IT

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *