Colectia vestimentara „See you in Berlin” de la Lidl

Adoptă stilul casual și dinamic al Berlinului, alegând ținutele propuse de Lidl în colecția vestimentară „See you in Berlin”. Începând cu 20 august, vei putea intra în atmosfera Capitalei Germaniei și te vei putea bucura de confort și stil deopotrivă.

Fii în pas cu trendurile Berlinului și, în același timp, simte-te confortabil alegând piesele vestimentare preferate din colecția „See you in Berlin”, de la Lidl. Poți alege o ținută care să se potrivească zilelelor însorite de vară, unei seri răcoroase, plimbărilor în parc ori unei ieșiri relaxate în oraș.

Doamnele și domnișoarele pot combina o bluză (19,99 de lei) cu pantaloni scurți (24,99 de lei) sau pantaloni sport (39,99 de lei) și cu o pereche de pantofi sport (59,99 de lei), pentru a obține un look comod, potrivit unei zile de vacanță. De asemenea, ele au la dispoziție și trei modele de fard de ochi (11,99 de lei), dar și patru culori de lacuri de unghii (9,99 de lei), care le vor oferi un aer aparte.

Pentru plimbările de seară, când vremea este mai răcoroasă, doamnele pot opta pentru o cămașă de jeans (39,99 de lei), o jachetă (89,99 de lei) sau o pereche de jeans (39,99 de lei) în combinațiile care le inspiră. În zilele active, domnișoarele pot asorta un tricou (26,99 de lei) și o pereche de leggings (26,99 de lei) pentru libertate deplină de mișcare.
Domnii își pot crea o ținută dinamică alegând o cămașă (49,99 de lei), un tricou (19,99 de lei) și o pereche de jeans (49,99 de lei), la care pot asorta o curea (26,99 de lei) pentru a își completa alegerea vestimentară. De asemenea, pot alege un hanorac (49,99 de lei) sau o jachetă (99,99 de lei), perfecte pentru o ieșire în oraș cu prietenii.

Lidl îți aduce mai aproape trendurile Berlinului prin colecția „See you in Berlin”, astfel încât tu să te poți bucura de articole vestimentare moderne și pline de stil!

Read Previous

Descoperă Masivul Siriu cu Ștafeta Munților

Read Next

493 de tineri talentați susținuți prin programul „MOL – Pot ajuta?”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *