Cine este cea mai frumoasă femeie din România la Miss Univers 2011 – FOTO

Larisa Popa din Slatina este cea mai frumoasă femeie din România la Miss Univers 2011 - FOTO

Larisa Popa din Slatina este cea mai frumoasă femeie din România la Miss Univers 2011 – FOTO

Larisa Popa din Slatina a fost desemnată Miss Universe România 2011, în cadrul finalei care s-a desfăşurat vineri seara la Bucureşti, au declarat pentru MEDIAFAX organizatorii competiţiei.

Larisa Popa are 24 ani, dimensiunile 88/62/93 şi o înălţime de 1,75 metri. Ea este la a doua participare în competiţia Miss Universe România, după ce la ediţia de anul trecut a concursului a reuşit să se claseze în top 10.

Larisa Popa este absolventă a Facultăţii de Marketing din cadrul Universităţii Spiru Haret şi a Şcolii Postliceale Medicale – specialitatea asistent de farmacie. Îi place să citească, să călătorească şi să îşi petreacă timpul liber alături de prieteni. Modul ideal de a-şi petrece timpul liber este pentru Larisa Popa să facă scuba diving, potrivit site-ului oficial al Miss Universe România.

Ea îşi doreşte să depăşească performanţa din 1930 a Marianei Mirică, singura reprezentantă a României care a obţinut locul al treilea la concursul internaţional Miss Universe. Totodată, Larisa Popa vrea să devină o actriţă cunoscută şi să locuiască în New York.

Pe primul loc în finala Miss Universe România 2011 s-a situat Alexandra Camelia Hadade din Oradea, pe locul al doilea – Beatrix-Julia Hack din Târgu Mureş, iar pe locul al treilea – Emanuela-Elena Radu din Bacău.

Premiul Miss Congeniality, oferit în urma deciziei concurentelor, a mers la Elena-Sabina Hodor din Piatra Neamţ, iar premiul Miss Popularitate, ales în urma voturilor publicului, a fost primit de Jihan Shanabli din Bucureşti.

Premiul Presei a mers la Iulia Monica Dumitrescu din Cluj, iar premiul Miss Fotogenie la Oana Maria Dumitrescu din Braşov.

Juriul ediţiei din acest an a Miss Universe România a fost format din: Mike Costach, preşedintele Miss Universe România, Luminiţa Iordănescu, regizor, Cristian Ene, avocat, Valentina Ionescu, prezentator TV, Dragoş Furtună, Marketing Director AutoKlass, Daniel Roberts, proprietar Romanian International Bank Merchants Bank of California, şi Laszlo Forray, Development Manager
Residence Hotels.

După câştigarea competiţiei Miss Universe România 2011, Larisa Popa va pleca pe 20 august în Brazilia, la Sao Paulo, unde va sta în cantonament trei săptămâni şi jumătate.

Finala Miss Universe, aflată la cea de-a 60-a ediţie, se va desfăşura la Sao Paulo pe 12 septembrie. La finală vor participa concurente din peste 80 de ţări din toată lumea.

Read Next

Desuuri ca-n povesti

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *