Cinci animăluţe drăgălaşe dar urâţele când sunt mici

De regulă, cam tot ce este mic este şi drăgălaş. De aceea bebeluşii sunt atât de admiraţi. La fel şi animăluţele. Există însă câteva animale care, deşi sunt foarte frumoase la maturitate, atunci când se nasc nu sunt chiar atractive.

Iată câteva dintre ele:

1. Ursul panda

Ursuleţii panda sunt foarte drăguţi. Blana lor pufoasă ar putea fi netezită toată ziua de către copii şi nu numai. Însă atunci când se nasc, ursuleţii panda arată total diferit de ideea de “jucărioară de pluş” din imaginaţiile noastre. Sunt extrem de mici, fără păr iar ochii nu li se văd deloc. Din fericire, în câteva zile ursuleţii panda devin foarte drăgălaşi.

Ursul panda la naştere

2. Molia punctată

Molia nu este nici la maturitate privită ca fiind frumoasă. Însă, dacă stăm să privim mai bine molia punctată ajungem la concluzia că aripile ei sunt deosebite şi nu diferă foarte mult de un fluture. Iată însă cum arată o molie punctată atunci când se naşte.

Molia punctată la naştere şi la maturitate

3. Rechinul – elefant

Rechinii sunt foarte eleganţi, nişte animale atât frumoase cât şi periculoase. Rechinul – elefant bebeluş este însă extrem de ciudăţel. Arată mai degrabă ca şi algele. Aceşti rechini trăiesc doar în estul Australiei.

Rechinul elefant, superb la maturitate, urâţel la naştere

4. Peştele Zebră

Peştele Zebră este cunoscut, fiind un peşte de acvariu. Arată ca o zebruţă în miniatură. Atunci când se nasc, peştii aceştia arată ca nişte mici mutanţi, fără a fi deloc atrăgători, din păcate…

Peştele zebră: diferenţa de la naştere la maturitate

5. Keas

Keas sunt nişe papagali exotici din Noua Zeelandă. Sunt apreciaţi pentru coloristica lor superbă dar şi pentru faptul că sunt foarte inteligenţi. Dar iată că atunci când se nasc, nu mai atrag chiar atât de mult. Din contră, par a stârni milă. Pare greu de crezut că dintr-un puiuţ atât de zgribulit iese o pasăre atât de superbă.

Frumoasa pasăre keas, un pui urât

Read Next

Desuuri ca-n povesti

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *