Care sunt principalele avantaje de care beneficiezi cand accesezi un leasing auto?

Ai nevoie sa-ti inlocuiesti masina, insa nu esti dispus sa investesti deodata o suma mare de bani intr-un astfel de bun? Apeleaza la un leasing auto si te poti bucura de experienta sofatului la volanul unui autoturism de calitate, la mana a doua, care a fost foarte bine intretinut si care te ajuta sa te deplasezi oriunde ai nevoie!

Leasing-urile au devenit extrem de populare in ultimii ani, fiind vorba despre produse pe care le poti accesa mult mai usor decat creditele bancare clasice. Descopera din urmatoarele randuri principalele beneficii de care poti avea parte, pentru a decide mult mai usor!

 Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a obtine un leasing auto?

Unul dintre primele avantaje pe care trebuie sa le cunosti despre leasing-urile auto este acela ca trebuie sa indeplinesti cateva cerinte destul de simple pentru a le accesa. Mai exact, trebuie sa:

  • faci dovada unui venit constant, lunar prin intermediul unei adeverinte de la locul de munca sau prin intermediul extrasului de cont de la firma pe care o detii;
  • furnizezi datele personale firmei cu care alegi sa colaborezi;
  • te incadrezi intr-un numit grad de indatorare.

 Poti alege dintre mai multe tipuri de leasing-uri auto

Leasing-urile auto sunt diverse cand vine vorba despre modul in care au fost concepute. De exemplu, poti alege dintre:

  • leasing-uri financiare – sunt avantajoase pentru tine, intrucat la finalul perioadei contractuale, poti cumpara autoturismul la valoarea sa reziduala. In acelasi timp, poti beneficia de rate lunare fixe sau descrescatoare, in functie de bugetul de care dispui;
  • leasing-uri operationale – asemanatoare cu ceea ce iti ofera serviciul de inchiriere auto, leasing-urile din aceasta categorie iti permit sa te folosesti de un anumit autoturism pentru o perioada limitata de timp, urmand ca apoi, sa il returnezi catre firma de leasing, fara sa il poti achizitiona.

 Perioada de rambursare flexibila

In ceea ce priveste perioada de rambursare, poti alege intre 12 si 72 de luni, in functie de finantatorul cu care colaborezi. Tine minte, insa: cu cat perioada de rambursare este mai mica, cu atat costurile totale pe care trebuie sa le suporti sunt si ele mai mici. De aceea, este recomandat sa te orientezi catre o perioada de rambursare cat mai redusa!

 Ai la dispozitie o flota auto bogata

Cat despre masina pe care o poti obtine prin intermediul unui leasing, trebuie sa stii ca aceasta nu trebuie sa fie mai veche de 5 ani. In rest, poti alege orice tip de autoturism iti doresti: sport, de oras sau o masina de tip family, care sa fie suficient de generoasa pentru tine si cei dragi!

Luand in considerare ca in categoria de masini la mana a doua se incadreaza inclusiv autoturismele care au fost folosite pentru o scurta perioada de timp, ai sanse foarte mari sa obtii un model de ultima generatie, care este dotat cu toate utilitatile moderne de care ai nevoie!

 Poti incheia perioada contractuala inainte de termen

Nu in ultimul rand, este bine sa iei in considerare si faptul ca poti termina perioada contractuala inainte de termen, daca ai aceasta posibilitate. Singura conditie de care trebuie sa stii este ca leasing-urile pot fi terminate doar dupa minimum un an. Ulterior, daca vrei sa reziliezi contractul, achiti restul sumei aferente, alaturi de un comision de penalizare.

Expertii Auto-Leasing.ro iti pot oferi consiliere cand vine vorba despre leasing-uri, ajutandu-te sa iei astfel cea mai buna decizie pentru tine. Cantareste-ti bine alegerea din punct de vedere financiar, pentru a fi sigur ca semnezi un contract de leasing auto avand in paralel un venit suficient de consistent, cu ajutorul caruia sa sustii investitia!

 Date de contact:

E-mail: office@auto-leasing.ro

Telefon: +40729182111

 

Read Previous

Care sunt cele mai greu de mutat articole atunci cand muti o firma de IT

Read Next

Controlul acarienilor si capuselor cu un acaricid

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *