Campania: Copiii donează pentru copii, cu ajutorul ECCO

Afișul campaniei ECCO Copii pentru Copii are loc între 18 mai și 10 iunie 2012

Campania ECCO Copii pentru Copii are loc între 18 mai și 10 iunie 2012

De Ziua Internațională a copiilor, ECCO îi încurajează pe cei care trec pragul magazinelor sale să doneze pantofii pe care copiii lor nu îi mai poartă, în cadrul campaniei caritabile „Copii pentru copii”. Peste 200 de copii aflați în grija asociației „Ana și Copiii” din București se vor bucura de pantofii aduși în magazinele ECCO până pe 10 iunie.

Oricine poate dona pantofii rămași mici copiilor lor, în magazinele ECCO din București, Iași, Timișoara, Constanța și Cluj-Napoca, între 18 mai si 10 iunie 2012. Ca o recompensă pentru gestul lor, ECCO oferă o reducere de 10% la cumpărarea unei perechi de pantofi din noua colecție ECCO pentru copii. Pantofii donați în timpul campaniei vor fi apoi triați, igienizați și recondiționați.

Donațiile vor merge în final către copiii aflați sub grija asociatia Ana și Copiii din București, care derulează programe menite să împiedice abandonul școlar și familial.  Înființată în urmă cu 6 ani, asociația se ocupă de 250 de copii provenind din familii numeroase, fără posibilități financiare, din București și din zonele limitrofe. Prin programele asociației, copiii primesc regulat rechizite, îmbrăcăminte și o masă caldă și sunt ajutați la lecții, în timp ce părinții lor sunt consiliați și ajutați să își găsească slujbe. Mai multe informații despre programele asociației Ana și Copiii se găsesc pe site-ul www.anasicopiii.ro sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/anasicopiii.ro.

„Pentru o familie cu mulți copii și fără posibilități materiale, cumpărarea unei perechi de pantofi este un adevărat efort. Nu de puține ori, doi frați împart aceeași pereche de pantofi: unul din ei poartă încălțările dimineața, la cursuri, iar celălalt frate încalță aceeași pereche de pantofi după-amiaza, când merge la școală. Campania ECCO Copii pentru copii este binevenită pentru cei 250 de copii aflați în grija noastră”, spune președintele asociației „Ana și Copiii”, Mihaela Voivozeanu.

Campania de Corporate Social Responsability (CSR) a ECCO „Copii pentru copii” organizată cu ocazia Ziua Copilului de 1 iunie, se desfășoară în România, în perioada 18 mai 10 iunie 2012.

Acțiunea a ajuns la a patra ediție în acest an. Anul trecut, peste 200 de perechi de pantofi au mers la copiii de la Centrul pentru Primire în Regim de Urgenţă Timiș, Complexul de Servicii Destinate Protecţiei Copilului nr. 1 din Cluj, Centrul Pinocchio din Bucureşti, Centrul Maternal Mangalia și Centrul de Primire în Regim de Urgenta Constanţa și la copiii din Complexul Bogdăneşti  din Iaşi.

„Orice părinte a trecut prin acel moment în care descoperă că pantofii care până mai ieri i se potriveau copilului sunt deodată mici. De ce i-am arunca? O simplă pereche de pantofi poate însenina ziua unui copil mai puțin norocos. Speram ca în acest an, cu ajutorul clienților noștri, să bucurăm mai mulți copii ca în anii trecuți”, declară Victor Tighinean, directorul ECCO România.

Campania caritabila „Copii pentru copii” face parte din politica de responsabilitate socială pe care ECCO o duce la nivel global. Între inițiativele companiei scandinave se numără și programul caritabil ”ECCO Walk for life”, menit să ajute copiii defavorizați, să încurajeze un stil de viață sănătos și să protejeze natura, prin colaborări ale ECCO cu organizații ca UNICEF, Street Kids International, Danish Heart Foundation și World Wildlife Fund (WWF).

Cine este ECCO? Despre

sigla ecco

sigla ecco

ECCO este unul din cei mai mari producători de încălţăminte din lume, ce combină armonios stilul şi confortul, şi-a construit succesul oferind produse de calitate, utilizând tehnologii inovatoare şi design adaptat filozofiei ”pantoful trebuie să se adapteze piciorului”. ECCO este singurul producător de încălţăminte care gestionează întregul proces de fabricare, iar angajaţii săi sunt forţa creatoare din spatele produselor, al design-ului şi al dezvoltării brandului, asumându-şi responsabilitatea pentru fiecare detaliu. Produsele ECCO se găsesc în 4,000 de locaţii, în peste 90 de ţări din întreaga lume. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.ecco.com.

Read Next

Desuuri ca-n povesti

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *