BookLand la Atrium Mall Arad: 5-10 iunie 2012

BookLand logo

BookLand logo

BookLand, cel mai avangardist, dinamic, cult, cool și prietenos târg de carte din România, îi așteaptă pe toți arădenii, între 5 și 10 iunie, în Atrium Mall, să se pregătească de o vară relaxantă, înveselită de cele mai frumoase cărți!

Venim în Arad cu un playlist de peste 9000 de titluri de carte, muzică și jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante.

Se aproprie vacanța de vară … și ce poate fi mai potrivit într-o zi caniculară decât să stai la umbra unui copac, în adierea vântului, cu un pahar de limonada alături, cufundat în lectură?

Pe lângă literatură, BookLand promovează arta în general! Vizitatorii caravanei vor avea ocazia să participe la multe alte evenimente culturale!

  • Sculptorul arădean Rudolf Kocsis va expune lucrări de sculptură toată săptămâna la BookLand.
  • Joi, 7 iunie, am pregătit un moment special de lectură publică, alături de cunoscuții scriitori arădeni Ioan Matiuț, Domnica Pop, Lazăr Magu, Petru Haș.
  • Miercuri de la ora 18.45: Copiii de la Palatul Copiilor din Arad vor veni la un atelier de pictură în cadrul caravanei,
  • iar Vineri, 8 iunie, de la 18.30, ne pregătim să însuflețim Atrium Mall cu muzică și voie bună, alături de copiii de la Școala Populară de Artă din Arad, care vor susține un recital de muzică clasică.

“Bookland va veni pentru a doua oară în Atrium, dovedind că acest nou concept de târg urban face plăcere consumatorilor de mall. Arădenii se vor bucura din nou de editurile dragi lor într-un spațiu amplu și plin de o diversitate foarte mare de colecții și noutăți. Atrium va fi cu drag și entuziasm alături de aceasta inițiativă de a aduce cartea aproape de oameni și de locurile lor uzuale.” Alexandra Pop, Marketing Coordinator Atrium Center Arad

Te așteptăm cu drag în Atrium Mall să-ți iei porția de cultură! Povestea continuă.

“BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheamă, ci îi urmează!”

Despre Caravana BookLand

Caravana BookLand este cel mai inedit târg de carte, muzică, film și jocuri, aflat la a 2-a ediție, prezent pe parcursul anului 2012 în 39 de orașe din țară, timp de 42 de săptămâni. Conceptul BookLand este unul inovator, atât prin aria geografică de acoperire, cât și prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeași umbrela. BookLanderii sunt așteptați cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale și momente de excepție in principalele centre comerciale din Romania, precum și în cadrul librăriei on-line www.book-land.ro

Librăria online www.book-land.ro

Sub aceeași umbrela, BookLand integrează si librăria on-line – www.book-land.ro – portal ce oferă cele mai noi titluri, recomandări, promoții și oferte speciale în materie de carte, muzica, film, jocuri, cadouri și birotică, fiind la dispoziția vizitatorilor săi ai după ce Caravana BookLand a plecat către o noua destinație.

Read Next

Desuuri ca-n povesti

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *