Bookland la Arad în Galleria Mall | 2-14 aprilie 2013

Târgul de carte Bookland la Galleria Mall Arad - 2 și 14 aprilie 2013

Târgul de carte Bookland la Galleria Mall Arad – 2 și 14 aprilie 2013

Caravana Cărții poposește din nou în Galleria Mall Arad. BookLand a adoptat anul acesta sloganul “Ca să ai cu ce!”, unde îi așteaptă pe toți arădenii între 2 și 14 aprilie, cu oferte irezistibile la carte, muzica, film și jocuri, iar evenimentele culturale vor dura două săptămâni.

Ai cu ce te lăuda?

În Caravana BookLand găsești cele mai noi apariții editoriale, care îți vor face viața mai frumoasă și conversațiile mai interesante.

Galleria Arad derulează încă de la lansarea sa pe piață diferite proiecte educaționale, încercând să asigure arădenilor accesul facil spre cunoaștere. Prezența Bookland în incinta mall-ului este unul dintre demersurile în care ne implicăm cu plăcere întrucât ne conferă prilejul de a oferi comunității suport informatic într-o formă variată. Avem încrederea că cea de-a treia ediție a Târgului de carte-muzică-film și jocuri organizată în Arad se va bucura de prezența arădenilor care au dovedit deschidere față de toate evenimentele cultural-educaționale organizate de Galleria Arad,”declară Tina Vîrlan, Mall Manager.

“Anul acesta, BookLand va încerca să vină și mai aproape de prietenii săi! Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de întalnire mai accesibile și mai populare și am pregătit momente artistice si culturale care sa satisfacă pretențiile tuturor vizitatorilor noștri: de la cel mai mic pana la cel mai mare”, spune Sorin Lucaci, PR Manager BookLand

 “Feerie de primăvară” , copii de la grădinița Prietenia

“Feerie de primăvară” , copii de la grădinița Prietenia

Programul zilei de vineri, 5 aprilie

De la ora 17.00 Caravana BookLand vă așteaptă la un maraton de momente artistice de excepție, dansuri tematice în ton cu primăvara, în interpretarea micuților de la grădinița Prietenia din Arad.

De la ora 10.30 la 11.00 –  Workshop de pictura. 15 copii talentați de la grădinița Prietenia își vor arata măiestria în arta desenului. Micuții artiști sunt coordonați de d-na educatoare Adela Redes.

“Samba Florilor” copiii de la grupa mijlocie a grădiniței Prietenia

“Samba Florilor” copiii de la grupa mijlocie a grădiniței Prietenia

17.00 – 17.30 – Dansuri  “Samba Florilor”  copiii de la grupa mijlocie a grădiniței  Prietenia, coordonați de d-nele educatoare Diana Misaras si Eugenia Berariu.

17.30 – 18.00 – Dans tematic “Feerie de primăvară” , copii de la grădinița Prietenia, coordonați de d-nele educatoare Mariana Cismasiu și Ana Raileanu

18.00 – 18.45 – Un regal de canto (muzica ușoară) ne vor oferi elevii de la Școala populara de Arta din Arad, îndrumați de d-na profesoara Claudia Stesco

Va așteptăm cu mare drag.

Pentru mai multe informații despre desfășurarea Caravanei BookLand, oferte, promoții, concursuri și alte știri savuroase din lumea cărții. Te așteptăm în comunitatea BookLand. Alătura-te și tu cu un LIKE: https://www.facebook.com/targdecarte

comunitatea BookLand

comunitatea BookLand

Despre BookLand

Caravana BookLand

Caravana BookLand este cel mai inedit târg de carte, muzica, film și jocuri, aflat la a 3-a ediție, prezent pe parcursul anului 2013 în 19 orașe din țară, timp de 42 de săptămâni.

Conceptul BookLand este unul inovator, atât prin aria geografică de acoperire, cât și prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeași umbrela. BookLanderii sunt așteptați cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale și momente de excepție în principalele centre comerciale din Romania, precum și în cadrul librăriei on-line www.book-land.ro

o fetiță atrasă de cărțile din Caravana BookLand

o fetiță atrasă de cărțile din Caravana BookLand

Libraria online www.book-land.ro

BookLand integrează și librăria online – www.book-land.ro – portal ce oferă cele mai noi titluri, recomandări, promoții și oferte speciale în materie de carte, muzica, film, jocuri, cadouri și birotica, fiind la dispoziția vizitatorilor săi și după ce Caravana BookLand a plecat către o noua destinație.

Read Next

Desuuri ca-n povesti

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *