Alege să emiţi cele mai corecte facturi, de pe o platformă utilă!

Într-o perioadă în care din ce în ce mai multe persoane decid să îşi ia propriile forţe în piept şi să îşi deschidă propria afacere, termenii „factură – facturare” sunt deosebit de importanţi. Pentru că, într-un fel, toată afacerea se învârte în jurul acestor termeni, în ceea ce priveşte partea administrativă.

Efectuarea facturilor poate fi epuizantă uneori

De cele mai multe ori, cei care deţin o afacere îşi angajează personal pentru a se ocupa de facturări. Însă nu întotdeauna afacerea este mare şi profitabilă pentru a permite acest lucru. Iar în acest caz, activitatea administrativă îi revine chiar patronului – adică ţie.

Dacă ai studii sau cunoştinţe în acest domeniu este foarte uşor. Lucrurile se complică atunci când nu ştii foarte multe despre facturi şi procesul de facturare. Însă în zilele noastre ajutorul vine din orice parte, important este să ştii unde să priveşti şi unde să cauţi ajutorul de care ai nevoie.

Ce este o factură şi cum o poţi realiza?

O factură este un document contabil eliberat de o companie („furnizorul”), pentru o altă companie sau persoană („clientul”). Acest document conţine lista cu produsele vândute sau serviciile prestate clientului de către furnizor. O factură mai conţine şi câteva date suplimentare: datele de identificare fiscală a clientului („emitentul”), datele furnizorului („persoana fizică sau juridică”), cota de TVA, precum şi preţul, cantitatea şi valoarea fiecărui produs vândut.

Facturile pot fi făcute şi online pentru ca mai apoi să fie printate

Facturile pot fi realizate atât în mediul offline cât şi în mediul online. Programele de facturare online sunt deosebit de utile celor care deţin o afacere şi au nevoie de ajutor în ceea ce priveşte realizarea facturilor. Aceste platforme sunt folosite încă din anul 2007. Ele pot fi accesate de orice utilizator, singura condiţie fiind aceea de a te autentifica cu numele de utilizator şi o parolă.

Programe de facturare online

Facturile pot fi realizate în mediul online, cu uşurinţă. Avantajele sunt acelea că facturile se realizează mai uşor şi mai rapid. Nu este obligatoriu ca programul de facturare să fie instalat pe calculator, acestea pot fi accesate direct de pe browser. Astfel că puteţi realiza facturile exact în momentul în care doriţi să faceţi acest lucru, singura condiţie este să aveţi la dispoziţie un calculator şi acces la internet.

Ca orice alt lucru sau serviciu, şi programele de facturare au anumite dezavantaje. Singurele dezavantaje ale programelor de facturare online sunt acelea că veţi avea nevoie permanent de acces la internet şi nu veţi putea emite facturi atunci când nu aveţi la dispoziţie calculatorul şi imprimanta.

Facturează acum!

Sursă foto: Program Facturi GeniusFacturare.ro

O astfel de platformă de facturare online este site-ul geniusfacturare.ro, la îndemâna tuturor. Acest program te ajută să faci facturi rapid şi uşor. GeniusFacturare îţi oferă posibilitatea de a te obişnui cu programul înainte de a te decide să îl foloseşti întotdeauna pentru facturile de care ai nevoie. Astfel, după ce ai descărcat programul, pentru a-l avea mereu la îndemână, îl poţi folosi gratuit timp de 30 de zile.

După cele 30 de zile gratuite, dacă îţi doreşti să foloseşti în continuare acest program de facturare, cu o singură plată îl vei putea folosi nelimitat!

Pe www.geniusfacturare.ro poţi să îţi personalizezi factura cu logoul propriu, pentru a ieşi din tipare. Site-ul de facturare îţi oferă servicii de emitere avize, chitanţe, chitanţe manuale, facturi în lei sau altă monedă cu preluare automată curs BNR, rapoarte de venituri, rapoarte clienţi, rapoarte încasări, situaţie partener detaliată, rapoarte facturi anulate, nomenclator produse/clienţi, opţiune introducere preţuri cu sau fără TVA, opţiune preluare date clienţi direct de pe internet, după cod fiscal şi multe alte opţiuni.

În plus, Genius Facturare îţi dă posibilitatea modificării unui document greşit sau chiar a anulării unui document greşit.

Read Previous

25 dintre cele mai drăguţe şi haioase poze cu pisici

Read Next

În această vacanță inflație de cărți românești gratis pe Internet