Afla totul despre Gibus Med Varia, cel mai inovativ model de pergola de pe piata, cu un consum energetic minim

Gibus este un producator italian de pergole cunoscut pe piata la nivel international, indeosebi datorita celor 2 patente europene: profilul de etansare perimetral si miscarea de translatie a lamelelor de aluminiu.

Gibus Med Varia si-a asigurat suprematia in domeniul teraselor bioclimatice, fiind un produs de top, care asigura un nivel maxim de confort cu un consum energetic minim. Vorbim despre o pergola cu tavan 100% waterproof, si de un sistem optim de protectie la soare, ploaie si vant. Acoperisul inteligent este format din lamele din aluminiu reglabile, care se pot inchide si pe laterale. Rezista la vant de pana la 160 km/h, cu lamelele inchise, si dreneaza apa eficient prin partile laterale care o conduc pe stalpii verticali.

 

Gibus, un nume cu rezonanta pe piata marilor producatori de sisteme de umbrire in lume

Reprezinta standardul de calitate in domeniu, fara doar si poate. Compania Gibus, cu sediul in Padova (Italia), si-a castigat – pe merit – renumele pe intreg globul. Producatorul de pergole este activ pe piata mondiala de peste 40 de ani, si se remarca prin brevetele si certificatele obtinute pentru inovatie. Daca vrei sa cumperi cea mai buna pergola de pe piata (indiferent de modelul acesteia), acest brand italian este o recunoastere a calitatii. Vorbim despre o companie care aloca, an de an, fonduri considerabile pentru cercetare in proiectare si tehnologie, fiind extrem de orientata pe satisfacerea tendintelor din design si eficienta energetica. Produsele acestui brand nu mai au nevoie de nicio descriere. Reprezinta o investitie pe termen lung si vin la pachet cu tehnologii ultra-moderne, care iti asigura gradul optim de confort.

 

Poti opta pentru LED-uri, glisante din STICLA si alte optiuni incluse in sistemul pergolei Med Varia

Daca vrei sa cresti valoarea locuintei tale, alege pergola Med Varia de la Gibus, versiunea imbuntatita. Poti opta pentru LED-uri, care sa iti permita sa te bucuri de terasa pana tarziu in noapte. Ai la dispozitie nu mai putin de doua variante: lumina calda sau lumina rece. Intensitatea dorita a luminii se poate controla prin telecomanda, elementele LED fiind proiectate pentru o integrare perfecta in structura casei. Un alt aspect important de care tine cont producatorul italian e discretatia cablurilor: acestea nu sunt la vedere si nu afecteaza aspectul estetic al spatiului pe care il amenajezi. Glisantele din sticla reprezinta un alt element must-have, pentru ca permite un confort suplimentar in zilele cu ploaie si vant, cand nu poti sta afara si cauti o zona unde sa te relaxezi. Merita sa integrezi toate aceste optiuni in sistemul de umbrire comandat.

 

Gasesti produsele Gibus si in Romania: le poti comanda de la furnizori consacrati, ca Soraltechnik.ro

Daca vrei sa te bucuri de performanta pergolelor Gibus, nu mai ezita: cauta-i pe cei de la Soraltechnik.ro si plaseaza o comanda. Te vei bucura de calitate fara compromis, pentru ca acest furnizor consacrat lucreaza direct cu Gibus si alti producatori de talie internationala, recunoscuti pentru standardele lor.

Chiar si usa intrare casa gasesti la Soraltechnik.ro, dar si ferestre din lemn, tamplarie PVC, sisteme de umbrire, usi de garanj, sisteme de protectie solara si asa mai departe. Gama de produse este extrem de vasta, iar profesionalismul echipei atinge cel mai inalt nivel. Alege-ti produsele preferate si comanda-le! Nu uita: cea mai sigura, rezistenta si durabila usa intrare casa e disponibila in oferta acestui furnizor.

 

Read Previous

Afla cum sa alegi usor cea mai buna cada pentru baia ta

Read Next

Cele mai populare modele de cazi freestanding, in functie de materialul din care au fost concepute

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *