Acum în Librării: Fântâna Înălţării de B. Sanderson!

Al doilea volum din seria Născuţi din ceaţă

Imposibilul a fost atins. Lordul Legiuitor – care se pretindea nemuritor şi conducea lumea cu brutalitate de o mie de ani – a pierit. Elend Venture, noul conducător al lui Luthandel, încearcă să-şi menţină puterea, în timp ce aristocraţii şi neguţătorii murmură nemulţumiţi şi două armate inamice apar la porţile oraşului. Când asediul lui Luthandel se înăspreşte, o legendă străveche pare să ofere o sclipire de speranţă. Dar chiar dacă Fântâna Înălţării ar exista cu adevărat, nimeni nu ştie unde s-o caute şi nici ce puteri conferă. Din fericire, Elend se poate bizui pe ajutorul iubitei sale, Allomanta Vin, asasina neoficială a Curţii.


FÂNTÂNA ÎNĂLŢĂRII

Autor: Brandon Sanderson
Traducere din engleză de Ana-Veronica Mircea
Colecţia: Fantasy
Nr. pagini: 864
Preţ: 59.00 lei

Editura Trei

„Acţiunea explozivă pe care şi-o doresc toţi iubitorii de aventuri.“ – Locus

Brandon Sanderson (n. 1975) a obţinut masteratul în Creative Writing la Universitatea Brigham Young, pe când făcea parte din redacţia Leading Edge, revista semi-profesionistă de ficţiune speculativă a universităţii. A debutat în 2005 cu romanul ElantrisSanderson a fost ales pentru a scrie volumul final din seria Roata timpului după moartea lui Robert Jordan. Este laureat al premiilor David Gemmel Legend (2011) pentru cel mai bun roman fantasy The Way of Kings şi Hugo (2013) pentru nuvela Sufletul împăratului (apărută în limba română în anul 2015).
Seria Născuţi din ceaţă este o trilogie, la care a fost adăugat ulterior un al patrulea volum a cărui acţiune se petrece la 300 de ani după evenimentele din seria originală.

Poza coperta. Permite imaginile in mailul tau pentru a o putea vedea

Read Previous

UniCredit promoveaza artistii grafici romani in calitate de partener oficial la Summer Well

Read Next

Ultima modă în Senior Voyage: Dubai, croazieră pe Mediterana şi vacanţe în România

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *