Browse By

Actrița Elizabeth Norment din ‘House of Cards’ a murit

Elizabeth Norment

Este un moment trist pentru actorii și echipa din ‘House of Cards’.Elizabeth Norment, cel mai bine cunoscută pentru rolul ei ca secretar loial pentru personajul Frank Underwood al lui Kevin Spacey din populara serie de dramă politică Netflix, a murit.

Un fan și un fan și mai mare pentru colegii ei, trecerea la cele veșnice a lui Norment a lăsat, fără îndoială, familia ei de la TV îndurerată.

Beau Willimon , creatorul ‘House of Cards’, și-a exprimat o mare durere, în numele seriei, spune CNN, „Toată lumea de  la ‘House of Cards’ este profund îndurerată de trecerea la cele veșnice a lui Elizabeth. Ea a fost o actriță talentată, un suflet cald și un prieten bun pentru noi toți. Gândurile și rugăciunile noastre sunt cu familia ei în acest moment dificil. ”

Kevin Spacey a scris pe Twitter pentru a jeli moartea co-starului său. „RIP Elizabeth Norment. Noi toți am iubit-o și ea lasă un gol în fiecare din noi aici, la HoC.”

Chiar și compania de producție a seriei, Media Rights Capital, a reacționat public la moartea lui Norment. Într-o declarație pentru CNN, compania a trimis urări de bine tuturor celor afectați. „Elizabeth Norment a fost o actriță talentată, cu un spirit frumos, care a atins întreaga familie ‘House of Cards’. Gândurile și rugăciunile noastre sunt cu familia și prietenii ei. „