Acestea sunt filmele care implinesc 20 de ani in 2020

Acestea sunt filmele care implinesc 20 de ani in 2020

Esti curios sa descoperi care sunt filmele care implinesc in cursul acestui an 20 de ani?  Ei bine, se pare ca destul de multe filme pe care in mod sigur le-ai vazut si care implinesc frumoasa varsta de 20 de ani.

   Iata care sunt acestea

Almost Famous

Regizorul acestui film a fost Cameron Crowe care a fost jurnalist de muzica la revista Rolling Stone si care a mers prin turnee cu formatii precum Led Zeppelin sau Eagles. Acest film a fost inspirat de experienta lui din tinerete. In plus ne arata cum este sa te maturizezi in timp ce calatoresti.

Cast Away

Regizorul acesui film a fost Robert Zemeckis. Dupa ce avionul in care se afla se prabuseste un angajat FedEx ajunge pe o insula pustie unde trebuie sa invete sa traiasca fara nimic din  tot ce era obisnuit. Tom Hanks este personajul principal si a fost unul dintre cele mai bune roluri ale sale.

In the Mood for Love

A  fost un film regizat de Wong Kar-Wai si este o adevarata capodopera. Este una dintre cele mai intense povesti despre dorinta si limitele pasiunii. Pe langa toate astea are una dintre cele mai bune coloane sonore ale deceniului.

Memento

Este un film regizat  de Christopher Nolan.  Acesta a ajuns sa fie cel mai apreciat regizor American mainstream. Memento este povestea unui barbat fara memorie care incerca sa gaseasca ucigasul sotiei sale.

Gladiator

Gladiator este un film regizat de Ridley Scott iar in rolul principal este Russel Crowe. Acesta este un fost general roman care a ajuns sclav si decide sa devina gladiator pentru a incerca sa razbune moartea familiei sale. Gladiator a facut senzatie la acea vreme si este unul dintre cele mai mari de succes filme de la Oscarurile din 2000.

Chocolat

Regizorul acestui film a fost Lasse Hallstrom . In rolurile principale au fost Juliette Binoche si Johnny Depp. Este povestea unei femei care isi deschide un magazin de ciocolata intr-un oras mic din Franta. Daca intial prezenta ei nu este privita cu ochi buni va reusi sa se faca placuta si sa impresioneze orice om pe care il intalneste.

Acceseaza https://neydamn.eu/filme/ pentru a descoperi mai multe filme.

Read Previous

Opteaza pentru folia potrivita pentru solarul tau. Specialistii te ajuta sa alegi

Read Next

Cartuse imprimanta la cel mai bun pret: produse originale sau compatibile 100%

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *