Browse By

8 vedete internaţionale şi ciudatele lor animale de companie

A avea un animal de companie nu mai este de-ajuns. Tot mai la modă sunt animalele de companie exotice, animalele care nu sunt comune deloc. Să fie vorba despre un pur ataşament pentru un anumit animal deloc obişnuit sau dorinţa de a ieşi în evidenţă… răspunsul îl ştiu doar cei care au asemenea pasiuni.

1. Elvis Presley şi cangurul

Faimosul artist (8 ianuarie 1935 – 16 august 1977) este cunoscut pentru multe dintre faptele sale. Însă nu mulţi sunt cei care ştiu că Elvis Presley a avut ca animal de companie un cangur. Animalul i-a fost dăruit de agentul hollywoodian Lee Gordon.

Cangurul lui Elvis Presley

2. Kristie Allie şi lemurul

Actriţa are un animal de companie ce are o durată de viaţă de 40 de ani: un lemur. Pasiunea pentru acest animal drăgălaş o costă mult pe Kristie Allie, aceasta având doi angajaţi speciali pentru a avea grijă de lemurul ei.

Actriţa jucându-se cu lemurul ei

3. George Clooney şi porcul Pot Belly

George Clooney nu putea să nu iasă în evidenţă cu posesia unui animal de companie diferit de cel al celorlalţi oameni. El a avut un porc din rasa Pot Belly, pe care l-a botezat Max. Din păcate, acesta a murit în anul 2006, la vârsta de 18 ani.

Răposatul porc al lui George Clooney, Max

4. Reese Witherspoon şi măgarul

„Blonda de la drept” are o pasiune pentru animalele de companie neobişnuite. Reese are doi măgari, Honky şi Tonky. Actriţa nu s-a oprit aici şi a mai adus pe lângă ea şi doi porci, trei capre, 20 de pui, trei câini şi un ponei.

Unul dintre măgăruşii actriţei

5. Torri Spelling şi găina

Iată că nu doar vedeta noastră Iulia Albu are o pasiune pentru găini. Torri Spelling s-a ataşat de o găină din rasa Silkie Bantam, de care a devenit aproape nedespărţită. Găinuşa Coco doarme în acelaşi pat cu vedeta. În plus, cele două îşi asortează ţinutele, ca două bune prietene.

Accesoriul preferat al lui Torri Spelling, găinuşa

6. Salvador Dali şi furnicarul

Artistul Salvador Dali (11 mai 1904 – 23 ianuarie 1989) a avut şi el un animal de companie exotic, un furnicar. Pictorul a fost surprins în 1969, plimbându-şi furnicarul pe străzile Parisului.

Exoticul animal al pictorului Salvador Dali, furnicarul

7. Justin Biber şi maimuţica

Maimuţele din rasa capucin sunt cele mai drăguţe, simpatice şi năzdrăvane maimuţe. Era aproape imposibil ca tânărul artist Justin Biber să nu aibă un astfel de animal de companie. Din păcate însă, maimuţica Mally a fost confiscată anul trecut de către autorităţile vamale din Germania pentru că artistul Justin Biber nu a putut face dovada actelor animalului.

Mally, capucinul controversatului Justin Biber

8. Audrey Hepburn şi cerbul

Atât de cunoscuta actriţă Audrey Hepburn (4 mai 1929 – 20 ianuarie 1993) a avut un pui de cerb ca animal de companie. Legenda din Hollywood a botezat cerbul Pippin.

Faimoasa actriţă şi puiul ei de cerb