Browse By

Pui Shanghai

Pui Shanghai

Pui Shanghai

Rețetă culinară Pui Shanghai

Ingrediente: 250g piept de pui, 20g sare condimentata + 10g de anason, 300g făină albă, 1 ou, 1 litru de ulei alimentar.

Mod de preparare:
Prăjim anasonul la foc mic, fără ulei în tigaie. Când este de culoare închisă, îl luăm de pe foc şi îl lăsăm aproximativ 10 minute. Zdrobim anasonul şi îl amestecam cu sare condimentată.

Luăm pieptul de pui, îl tăiem felii şi îl condimentăm cu această sare cu anason. Se lasă 2-3 ore la frigider, pentru ca gustul de anason să pătrundă în carne.

Din făină, ou şi puţină apă preparăm un aluat de consistenţa smântânii. Se pune uleiul la încins.
Fiecare felie din pieptul de pui se trece prin aluat şi se pune la prăjit, când uleiul este bine încins.
Se serveşte cu sos chilli dulce.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *