Ziua Cinefililor VI revine pe 1 octombrie, atunci orice film 2D si 3D, cu doar 10 lei, respectiv 12 lei

afis Ziua Cinefililor VI la Cinema City Arad pe 1 octombrie 2013

A VI- a editie a campaniei “Ziua Cinefililor” de Cinema City prin care aradenii sunt asteptati in prima zi a fiecarei luni pentru a se bucura de oferte speciale, reduceri si multe surprize. In data de 1 octombrie, iubitorii de filme vor putea achizitiona bilete cu pret promotional la orice film 2D si 3D, cu doar 10 lei, respectiv 12 lei.

Ziua Cinefililor” face parte din primul proiect de amploare dedicat unui singur oras, realizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Arad. Proiectul “Arad loves cinema” a inceput in data de 29 martie 2013 si va continua pana la sfarsitul anului, constand in numeroase activari pentru publicul iubitor de cinematografie, campanii promotionale si premii surpriza.

Luna octombrie va aduce publicului aradean unele dintre cele mai asteptate titluri ale toamnei. De la “Gravity 3D: Misiunea in spatiu”, pana la “Conspiratia”, „Prisoners”, „Insidious: Capitolul 2”, aradenii cinefili se vor putea bucura de scene pline de suspans, momente care ii vor tine cu sufletul la gura si intorsaturi neasteptate de situatie.

Din data de 4 octombrie, fanii muzicii rock vor putea urmari la Cinema City Arad Atrium o productie cinematografica inedita, „Metallica – Through the Never”, un film in care firul actiunii se imbina perfect cu ritmurile vibrante de concert.

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe multiplex din Europa Centrala si de Est, ofera clientilor cele mai bune facilitati, cele mai moderne tehnologii si cea mai buna calitate a serviciilor, la cele mai inalte standarde ale industriei la nivel international. La nivel national, Cinema City opereaza multiplexuri in Bucuresti, Pitesti, Iasi, Timisoara, Arad, Cluj, Targu Mures, Bacau, Baia Mare, Braila, Constanta si Ploiesti.

Read Next

Desuuri ca-n povesti