Browse By

Young Leaders Club – Finance la Sibiu | ediția a VIII-a

Young Leaders Club - Finance la Sibiu | ediția a VIII-a

Young Leaders Club - Finance la Sibiu | ediția a VIII-a

În perioada 8 – 17 august, sub înaltul patronaj al Băncii Mondiale, se va desfășura, la Sibiu, ediția a VIII-a a Young Leaders Club – Finance. Evenimentul a atras, pe lângă reprezentanții Băncii Mondiale, vorbitori de top ca Peter McCarthy, Vicepreședinte al JP Morgan New York, Petru Văduva, CEO Transgaz sau Titus Bocseri, șeful diviziei de consultanță pe asigurări la Carlisle Gallagher Consulting și profesor la Columbia University.

Este singura școală de vară din România care folosește, încă de la înființare, metoda de predare de la Harvard Business School, bazata pe studii de caz.

Printre altele, anul acesta se vor discuta noile politici macroeconomice care guvernează UE, scena industriei financiare în SUA după o perioadă de aparentă creștere precedata de criza, strategii de investiții în actualele și viitoarele condiții ale piețelor financiare și multe altele.

Programul culminează cu un examen dat în parteneriat cu Bloomberg, și anume Bloomberg Assessment Test, care oferă participanților o certificare internațională a cunoștințelor lor și îi introduce într-o rețea de peste 100 000 de tineri pasionați de finanțe și peste 750 de angajatori.

Young Leaders Club - Finance logo

Speaker de top

Printre speakerii confirmați pentru YLC Finance 2014 se număra:
Titus Bocseri – Columbia Business School, Insurance Practice Lead @ Carlisle Gallagher Consulting Group
Peter McCarthy – VP @ JP Morgan Securities, New York
Petru Văduva – CEO @ Transgaz
Manuel Costescu – VP @ JP Morgan London
Peter Barta – CEO @ Post Privatization Foundation
Caius Rapanu – [email protected] GEM

Jocul de Trading

La YLC Finance vei avea ocazia nu doar să vorbești cu traderi de top de pe Wall- Street, dar să fii tu însuți unul. Tot ce înseamnă macroeconomie, strategie și investiții vei aplica din perspectiva de trader interbancar, lucrând în trezoreria unei bănci. Te vei lupta cu celelalte bănci pentru a obține profituri cât mai mari într-un mediu extrem de realist.

Ai o întrebare?

Toate informațiile despre datele programului, deadline-uri de aplicare, taxa de participare, cursuri, activități și multe altele sunt disponibile pe http://youngleadersclub.org/finance/