Browse By

Viața liberă oferă noutăți din Galați și nu numai

Viața liberă este un ziar din Galați care oferă noutăți din județ și nu doar atât. Ziarul are șase ediții pe săptămână (de luni până sâmbătă), având 24 de pagini sau mai multe, dintre care 4 sau 6 sunt policrome. Acesta apare și în varianta online, pe www.viata-libera.ro.

Secțiunile pe care le atinge Viața liberă sunt evenimentele locale, naționale și internaționale, știri economice și financiare, editoriale și opinii, rubrici de sănătate, divertisment și, nu în ultimul rând, sportul.

Viața liberă este cel mai important ziar din Galați

Viața liberă este cel mai important ziar din Galați

În plus, ”Viața liberă” pune la dispoziția cititorilor, atât în varianta tipărită cât și în cea online, anunțuri publicitare, oferte de angajare, imobiliare și chiar și anunțuri matrimoniale.

Ca un bonus pentru cititori, în fiecare vineri, alături de ”Viața liberă” se distribuie și suplimentul „Weekend magazin”.

Abonamente la ”Viața liberă” din Galați

Ziarul oferă cititorilor posibilitatea de a se abona, direct la chioșcurile de ziare din Galați inscripționate cu sigla ”Viața liberă” sau la toate oficiile poștale din județ.

Ediția online: www.viata-libera.ro

Ediția online: www.viata-libera.ro

Tarifele pentru abonamente 2012 sunt:

  • 25 de lei pentru un abonament în mediul urban pentru 1 lună + taxe poștale;
  • 20 de lei pentru un abonament în mediul rural pentru 1 lună + taxe poștale.

Plata abonamentelor se poate face numerar, la fiecare chioșc de ziare sau la oficiul poștal, până în data de 30 ale lunii în curs. Distribuirea ziarului începe în luna imediat următoare efectuării plății.

Sigla ziarului Viața Liberă

Sigla ziarului Viața Liberă

Informație la îndemâna tuturor

Indiferent dacă ești din Galați sau nu, viata-liberă.ro îți oferă posibilitatea de a afla cele mai noi știri din județ, din țară sau din străinătate. În plus, poți studia mica publicitate pentru a găsi locul de muncă pe care îl cauți, produsul pe care dorești să îl achiziționezi sau, de ce nu?, perechea potrivită.