Trupa Compact în Germania: 3-15 noiembrie 2012

Trupa Compact

Trupa Compact

Turneul CHECK-Tour al trupei Compact în Germania va începe pe 3 noiembrie și se va încheia pe 15, urmând să aibe loc 5 concerte.

Spectacolele vor ave loc în următoarele orașe:

  • sâmbătă, 03.11 – Schönaich
  • miercuri, 07.11 – Köln
  • sâmbătă, 10.11 – Fürth
  • marți, 13.11 – Stuttgart

Primul concert din CHECK-Tour, Schönaich, se va desfășura pentru fundația muzicianului german Peter Maffay (Fundația “Peter Maffay”) și este devotat unui scop caritabil. Toți banii obținuți fiind donați Centrului pentru copii traumatizați de la Roadeș, România.

Membrii trupei: Paul Ciuci, Adrian Tinca, Aurel Vasilescu și Adrian Kiseleff – anunță că show-ul pentru acest turneu va conține piese mai recente, dar și hit-urile binecunoscute.

“Atunci când vin la concert, fanii noștri văd că niciodată nu cântăm piesele așa cum sunt imprimate pe discuri. Transformăm melodiile astfel încât să-i prindă pe cei din sală.

Plecăm la drum cu speranța că întâlnirile cu fanii din Germania vor fi deosebite. Noi am încheiat recent un turneu de o lună în Canada, unde am susținut șase concerte și unde am avut bucuria să ne întâlnim cu un public ce a cântat cu noi de la început și până la sfârșit, în picioare, cu brațele în aer.

Promitem că și în Germania vom urca pe scenă așa cum o facem de peste 30 de ani, oriunde ne-am afla: cu emoție, cu sinceritate și cu bucuria de a oferi totul, într-un show antrenant și special”, declară Paul Ciuci, solistul trupei.

Formația Compact a mai concertat în Germania, în anul 2008, respectiv 2011.

Read Next

Desuuri ca-n povesti