Travertin – alegerea perfectă pentru pardoseli

Noile tendinţe în ceea ce priveşte amenajările interioare şi exterioare sunt importante pentru cei care doresc să îşi renoveze locuinţa sau să îşi construiască una de la zero. Vă prezentăm astăzi cea mai bună alegere pentru interior sau exterior: placare travertin.

Ce este travertinul?

Travertinul este un material natural din familia calcarului, folosit pentru pardoseli. În natură este găsit, de cele mai multe ori, sub forma unor sedimente în apropierea izvoarelor termale. Elementul principal pe care îl conţine travertinul este carbonatul de calciu.

Travertin, material folosit la placarea pereţilor, a piscinelor sau a treptelor

Travertin, material folosit la placarea pereţilor, a piscinelor sau a treptelor

Acest material a fost folosit încă din antichitate la construcţii. În prezent, travertinul se foloseşte în special la pardoseli şi blaturi. Dacă este bine impermeabilizat (3 straturi) poate fi folosit chiar şi în cabine de duş, băi, piscine sau la exteriorul casei.

Oferte avantajoase

Unul dintre cele mai cunoscute site-uri dedicate amenajărilor interioare sau exterioare, www.piatraonline.ro, oferă o gamă variată de produse ce au în prim-plan travertinul.

Trepte moderne din travertin

Trepte moderne din travertin

Preţurile diferă în funcţie de tipul produsului, crescând în funcţie de dimensiuni şi de complexitatea modelului. Cele mai ieftine, cu preţuri începând de la 65 de lei, sunt plăcile clasice de travertin.

Montaj şi garanţie

Echipa de la www.piatraonline.ro doreşte să mulţumească fiecare client. Astfel, echipele de montaj vă stau la dispoziţie indiferent de tipul sau dimensiunea proiectului, în Bucureşti sau Ilfov.

În plus, puteţi primi sfaturi pentru a alege cel mai potrivit produs pentru gusturile fiecăruia, toate produsele având garanţie.

Plăci de travertin

Plăci de travertin

Transport oriunde în ţară

Produsele comandate pe site pot fi livrate în orice loc din România, în 24 de ore de la confirmarea plăţii.

Pentru mai multe detalii despre amenajări interioare şi exterioare puteţi accesa site-ul www.piatraonline.ro.

Locuinţa capătă un aer modern cu plăcile de travertin

Locuinţa capătă un aer modern cu plăcile de travertin

Read Next

Desuuri ca-n povesti