Browse By

Timbaland critică Lifetime, Wendy Williams a trecut peste filmul biografic Aaliyah

Filmul biografic durata de viata lui „Aaliyah: Printesa R & B” a fost controversat încă de la începuturile sale, cu familia regretatului cântăreț de a exprima dezaprobarea față de drepturile de proiect și reținere la sursă pentru cântecele ei.

De la debutul său în noaptea de sâmbătă, de multe critici, inclusiv fostul mentor și muzică de producători Aaliyah lui Timbaland, care este descris în film, a răspuns cu indignare.

Timbaland a luat la Instagram noaptea trecută și în această dimineață, la aer nemulțumirile sale cu filmul, care relatează moartea prematură a R & B stea Aaliyah Haughton, care a murit în 2011 – la o înălțime de firmamentului ei – într-un accident de avion în Bahamas. Filmul este bazat pe biografia „Aaliyah: Mai mult de o femeie”, de fostul redactor muzical Timp de Christopher John Farley.

„Un popor Lotta ține să-mi dacă mă uitam că (expletiv)”, a declarat Timbaland într-un videoclip postat pe Instagram. „Evident că nu. În nici un caz. Nu Timbo.”

El a continuat să critice filmul pe tot parcursul nopții.

„Acesta este motivul pentru care oamenii nu ar trebui să refacă filme. (Expletiv) se întâmplă. Acum trebuie să suportăm consecințele”, a declarat Timbaland într-un alt film.

Timbaland si Missy Elliott a lucrat indeaproape cu Aaliyah, inclusiv pe al doilea album, „One In A Million”, pe care le-au produs. A vândut 8 milioane de exemplare în întreaga lume.

Related: Mama lui Whitney Houston trântește filmul biografic viitoare, pledează cu durata de viață a stopa producția
Într-un al treilea mesaj, aparent îndreptate la producătorii executivi ai filmului – Howard Braunstein, Debra Martin Chase și Wendy Williams – în vârstă de 42 de ani, a declarat că „se vor simți mânia mea mâine dimineață.”

El a făcut bine pe promisiunea lui de azi, postarea de mai multe meme pe Instagram batjocorit producția Lifetime și a celor afiliate cu el. Un meme strigat talk-show-gazdă Williams specific. Ea spune: „Wendy Williams tu ai (expletiv) până chiar știu?”

Williams, într-un interviu recent cu NJ Advance Media, a spus povestea Aaliyah a fost una care trebuia să se spună.

„Familia nu vrea ca povestea să fie spus, dar noi o facem oricum. Nu e spus într-un mod fără gust ponosit”, a spus Williams.

Membrii familiei Aaliyah au spus ei cred povestea ei ar trebui să fie spus pe o scenă mai mare.

Williams a spus ea a fost oferit rolul de producător co-executiv dupa ce a fost critic al proiectului pe o „subiecte fierbinti” segment de „Wendy Williams Show.”

„În opinia mea, ne-am facut o treaba buna spune povestea că familia a fost speriat de a pune acolo”, a spus Williams.

Nu toată lumea este de acord. La fel ca Timbaland, mulți fani ai cântăreței și-au exprimat dezamăgirea cu filmul pe social media, acuzând durata de viață a romantiza relația Aaliyah cu R. Kelly, cu care sa casatorit ilegal, atunci când ea a fost de 15 și Kelly a fost de 27.

Ventilatoare luat, de asemenea, problema cu turnarea filmului. Disney stele și Zendaya Coleman a fost aruncat inițial în rolul principal, dar a renunțat în luna iunie. (Ea ar spune mai tarziu ea nu se simțea ca filmul „, a fost tot drumul acolo.”) Coleman a fost înlocuit cu Alexandra Shipp. Chattrisse Dolabaille și Izaak Smith, care a portretizat mentorii lui Aaliyah, Missy Elliott și Timbaland, de asemenea, au fost criticate ca fiind prea subțire și ușor la ten.

„Oamenii mei au o problemă cu ten”, a spus Williams într-un interviu recent cu NJ Advance Media a problemelor de turnare primii care afectat producția. Williams a spus ea a fost mai preocupat de abilitățile actoricești ale celor aruncat peste ea cu cât de strâns au semăna cu personajele reale.

Este puțin probabil ca regina talk-show, un rezident nativ și Livingston New Jersey, va răspunde la critici ei.

„Eu nu fac propria ta ciripitor și Facebooking și alte chestii”, a declarat Williams NJ Advance Media. „Pentru că am o gură șmecher și aș sări, probabil, pe social media și stai acolo în casă blogging-ul înapoi și blesteme oameni afară și tot. Dar eu nici măcar nu știu cum să Facebook și ghici ce? E mai bine așa. „