Browse By

Snapcash: serviciul de transfer de bani al lui Snapchat

Snapchat nu mai este doar pentru trimiterea de mesaje pe cale de dispariție. Compania a anuntat luni ca a încheiat parteneriatul cu Square, pentru a permite utilizatorilor săi să-și trimită bani reciproc cu noua opțiune de plată Snapcash.

Trimiterea numerarului cu Snapcash, disponibil ca aplicația iOS și Android, este de fapt surprinzător de ușor. Am luat caracteristica pentru un spin pentru a vedea cât de bine funcționează, iar aici sunt primele impresii ale Snapcash.

Snapcash trebuie să fie inițiată din interiorul unui chat, ceea ce înseamnă că puteți trimite numai bani, la prieteni care le-ați trimis SMS recent. După ce sunteți într-un chat, există două moduri diferite de a trimite bani. Cel mai simplu este să tastați o suma de bani intr-un ecran de chat Snapchat, care apoi butonul galben trimite mesaj într-un semn dolar verde.

Prima dată când trimiteți bani, aplicația vă solicită pentru a lega un card de debit la contul dvs. prin intermediul Square. Confirmați că ești cel puțin 18 ani, apoi introduceți un cod numar de card, codul de securitate și ZIP facturare pentru a finaliza tranzacția.

Puteți trimite, de asemenea, bani cu ajutorul aplicației facilitate „bețivan-to-send” tastând semnul trei dolar în fereastra de chat, care vă permite să faceți acest lucru:

Odată ce a trimis, destinatarul primește o notificare în Snapchat că au primit banii. Ei trebuie să apăsați de asemenea, pictograma de bani și a lega un card de debit prin Piața pentru a primi banii.

În special, mesajele Snapcash nu dispar automat începând cu chat-uri, ca și alte mesaje trimise prin caracteristica face. Dar este important să subliniem faptul că, odată ce trimite bani cuiva prin Snapcash, nu exista nici o cale de a anula tranzacția dată va trimite bani cuiva prin Snapcash, nu exista nici o cale de a anula tranzacția. Destinatarii avea 24 de ore pentru a se leagă un card de debit și de a pretinde Snapcash înainte de a se rambursează.

Utilizatorii pot vizualiza un istoric de tranzacții finalizate și gestionați setările de card de debit din meniul de setări Snapcash în principalele app. Snapcash nu are multe setări de securitate, deși puteți alege să solicite codul de securitate cartela pentru fiecare plată.

Aplicatia pune, de asemenea, unele limite cu privire la cât de mult bani pot fi trimise și primite. La prima utilizare a caracteristicii, utilizatorii sunt limitate la trimiterea de 250 dolari pe săptămână, dacă această limită poate fi ridicată la fel de mult ca 2500 dolari „, în cele mai multe state,” în conformitate cu Snapchat – care este, dacă vă verifica identitatea prin intermediul Suprafață prin furnizarea plin ta numele, numărul de securitate socială și data nașterii.

De asemenea, suma de bani puteți primi este limitată la 1.000 de dolari pe lună la început. Puteți ridica această restricție prin verificarea identității dvs. pentru a pătrați, cu aceleași informații.

Pe scurt, Snapchat face întregul plățile procesa aproape la fel de ușor ca trimiterea unui Selfie dispariție. Atâta timp cât ești dispus să predea detaliile cardului de debit dvs. de pe la aplicația, trimiterea și primirea de bani are nevoie doar de o pereche de pași – și sunt nedureroase.