Browse By

Recenzie: aplicatia Titirez.ro pentru Android

aplicatia pentru smartphone-uri cu Android - titirez.ro, anunturi imobiliare

Aplicatia pentru smartphone-uri | titirez.ro, un site de anunturi imobiliare, te ajuta daca vrei sa cumperi sau sa inchiriezi o locuinta in Romania. Aplicatia dispune de foarte multe optiuni: tipul de proprietate (apartament, casa etc), oras, cartier (zona), pret (limite), nr. de camere, suprafata (mp), etaj, nr de bai, tipul de compartimentare.

Totodata, poti salva anunturile preferate si sa fii anuntat atunci cand exista vreo modificare de pret. Un avantaj este ca pe langa aplicatie mai exista si un site pe care il poti accesa, datele salvate fiind sincronizate automat intre dispozitive.

Am descarcat aplicatia Titirez.ro pentru un Android 2.3.6 (Gingerbread).

Intern: ce as corecta / imbunatati la aplicatie, in ordinea importantei sunt:

  1. La distribuirea unui link prin e-mail cu o locuinta pe care o gasesc, a) sa fie link-ul direct spre anuntul exact, ci nu doar spre site-ul intreg ca recomandare, b) sa se schimbe subiectul mesajului predefinit in lb. engleza “Check out this site!” pentru ca atunci cand il citeste un prieten crede ca e spam, iar mesajul ar trebuie sa fie ceva ca de exemplu “Uite, ti-am gasit o locuinta numa’ buna pentru tine!” – pe site optiunea de distribuire (share) functioneza cum trebuie.
  2. As corecta faptul ca atunci cand am anunturile salvate atat de pe smartphone cat si pe desktop PC, pe smartphone apare eroarea ca anunturile sunt salvate de doua ori degeaba.
  3. La alegere zonei (cartierului, strazii) as pastra optiunea de a putea introduce zona prin tastarea, ci nu prin alegere, cum este de exemplu si la alegerea localitatii, acolo se poate tasta. De asemenea, as corecta si sortarea crescatoarea dupa pret ca sa fie afisata cea reala, pentru ca am gasit cateva anunturi cu preturi total diferite fata de cele ce trebuiau sa fie.
  4. As inlocui sigla cu casa albastra, care apare atunci cand se incarca imaginile cu locuintele, cu sigla propriu-zisa a site-ului, cea in forma de titirez (tornada) pentru a pastra consecventa brand-ului peste tot.

    sigla casa titirez

    sigla cu casa de inlocuit

  5. La sectiunile din setarile aplicatiei as renunta la linkul spre concursul cu CASTIGA un iphone pentru ca cred ca s-a terminat deja, sau as adauga text cu: ajutor, termeni si conditii, politica de confidentialitate, etc.
  6. La trimiterea de feedback, nu apare niciun fel de mesaj de eroare atunci cand incerc sa trimit un mesaj gol, iar daca ii completez toate campurile (cel de alege subiect are topic 1, 2, ar trebuie scris pentru ce sunt destinate: suport tehnic, idei, contact etc.) nu imi apare la fel niciun mesaj ca a fost trimis cu succes, la apasarea butonului de trimite feedback nu se intampla practic nimic.

Recomandari pentru dezvoltare pe plan extern:

1. Cooptarea mai multar agentii imobiliare care sa introduca anunturi pe site
2. Promovarea catre mai multi potentiali clienti
3. Posibilitatea de a cumpara alte site-uri ale concurentilor

Video cu prezentarea aplicatiei

Pentru a instala versiunea de Android pentru mobil acceseaza acest link.